NOORDWIJK, 16-10-2020, Hotel Huis ter Duin

Boekpresentatie Martien, van burgemeesterszoontje tot kasteelheer. Het boek wordt geschreven door Jan Dijkgraaf.

Op de foto:  Maxime Meiland Beeld Brunopress/Patrick van Emst
NOORDWIJK, 16-10-2020, Hotel Huis ter DuinBoekpresentatie Martien, van burgemeesterszoontje tot kasteelheer. Het boek wordt geschreven door Jan Dijkgraaf.Op de foto: Maxime MeilandBeeld Brunopress/Patrick van Emst

Maxime Meiland over zwangerschap tweede dochter: “Veel zwaarder dan de eerste”

Over een kleine zes weken is de jongste Meiland-dochter uitgerekend van haar tweede kindje. In maart maakte de realityster bekend dat zij en haar vriend Leroy in blijde verwachting zijn. Opnieuw van een meisje, net als haar zus Claire (3). Aan RTL Boulevard vertelt Maxime (25) hoe het nu met haar is.

Kim Van WeeringBrunopress/Patrick van Emst

Maxime trapt het gesprek af met dat ze het niet makkelijk vindt. “Ik heb last van m'n bekken en kan m'n schoenen niet meer aandoen omdat m'n buik zo groot is”, vertelt ze. “Dan moet ik Leroy vragen of hij me wil helpen. Maar ik moet nog maar zes weken, dus het is nu echt aftellen.”

Benauwd

Ook is Maxime wat vaker benauwd - bijvoorbeeld als ze de trap op moet. Maar of dat nou door de zwangerschap komt of omdat ze kortgeleden corona kreeg; dat blijft gissen.

Voor Leroy is het zijn eerste kindje. Of hij zenuwachtig is en het spannend vindt? “Eigenlijk helemaal niet”, vertelt Maxime. “Hij laat het over zich heen komen. Maar tijdens de laatste afspraak bij de verloskundige vroeg-ie wel hoeveel mensen er in de ruimte aanwezig mochten zijn. Hij wilde even checken of Erica misschien naar binnen mocht als hij het niet meer zou weten”, lacht ze.

Opa en oma Meiland

De kinderkamer is inmiddels ook helemaal ingericht. En opa en oma Meiland? Die kunnen niet wachten tot hun tweede kleindochter er is. “Ik denk dat Martien heel erg met de kleine gaat showen. Dat deed-ie ook toen Claire net geboren was”, vertelt Maxime.

Momenteel wordt er nog volop gefilmd voor Chateau Meiland. De opnames stoppen voor Maxime pas op het moment van bevallen. Ook heeft ze nog de ambitie om een biografie te schrijven, maar dat plan ligt voorlopig nog even in de koelkast. In september is de realityster uitgerekend.

Bron: RTL Boulevard

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden