Dít is waarom 'GTST'-personage Nina Sanders niet op de gloednieuwe castfoto staat Beeld Feriet Tunc
Dít is waarom 'GTST'-personage Nina Sanders niet op de gloednieuwe castfoto staatBeeld Feriet Tunc

Meerdijk krijgt een make-over: ‘GTST’ werkt aan nieuwe sets

Op maandag 29 augustus gaat er een nieuw seizoen van GTST van start. De soap gaat er vanaf dan iets anders uitzien, want de sets hebben een opfrisser gekregen.

Tara StokdijkFeriet Tunc

Wij vertellen je wat je van deze Meerdijkse make-over kunt verwachten.

‘GTST’ krijgt nieuwe sets

In GTST: De podcast deden Sophie Bouquet (Merel) en Noël van Kleef (Lynn) een aantal onthullingen over de set. Zo krijgt een van de bekendste decors in de soap, De Rozenboom, een make-over.

De Rozenboom

Dat decor is niet eens zo oud, de laatste upgrade stamt uit 2020. Toch gaat er een boel veranderen. Er komt een lobby en een lift en de bestaande ruimte wordt volgens de twee actrices ‘groots en open’.

De lift

Wie GTST al jaren volgt, weet dat er al veel liftscènes zijn geweest die voor ongemakkelijke toestanden zorgden. Denk aan twee personages (bijvoorbeeld Ludo en Aysen) die samen vast kwamen te zitten in een lift. Wij zijn dus razendbenieuwd welke spannende scènes deze nieuwe lift gaat opleveren.

Laura Selmhorst

En dan komt er nog een nieuwe set voor Laura. Dit personage uit de serie kreeg onlangs de diagnose Parkinson. Een belangrijke verhaallijn, die zich waarschijnlijk grotendeels gaat afspelen in de woning van Laura. En zo krijgt Laura na jaren weer haar eigen set. De afgelopen tijd zagen we haar voornamelijk logeren bij de Verduyntjes en Rik en Shanti.

Voormalig GTST-acteur Hugo Metsers is weer single:

Bron: Televizier

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden