Meilandjes Beeld Brunopress/Patrick van Emst
MeilandjesBeeld Brunopress/Patrick van Emst

Meilandjes verlagen opnieuw de prijs van Chateau Marillaux (en deze keer flink)

Mocht je jezelf wel door een kasteeltuin zien struinen, fantaseren over koffie drinken op een grotesk balkon, óf gewoon fan zijn van de Meilandjes: wonen in het beruchte Chateau Marillaux is iets toegankelijker geworden. De verkoopprijs van het kasteel is namelijk weer flink gedaald.

Anne-Flore MullerBrunopress/Patrick van Emst

En ditmaal is de prijsverlaging écht groot, laat Erica weten op Instagram.

Chateau Marillaux

Chateau Marillaux was ooit een gewoon kasteel in Frankrijk, zoals er vele zijn. Een prachtig kasteel met een statig uiterlijk en grote tuin, maar het was niet bij het grote volk bekend. Dit veranderde van de ene op de andere dag, toen de familie Meiland erin trok. En de rest is geschiedenis.

Te koop

Maar aan alle mooie dingen komt een eind, en dat geldt ook voor het avontuur van de Meilandjes in het chateau. Al eerder werd bekend dat het te koop staat, én dat het verkocht was. Maar de investeerder die het kasteel wilde kopen, trok zich terug uit de deal.

Prijsdaling

De koop wilde niet vlotten, waardoor de familie genoodzaakt was om voor de tweede maal in de prijs te zakken - en ditmaal flink. “Voor de liefhebbers; de vraagprijs voor Chateau Marillaux is verlaagd naar 795.000 euro kosten koper”, schrijft Erica Meiland op Instagram.

In de voetsporen van de Meilandjes

Het is een flink bedrag, maar dan heb je wel een kasteel daterend uit 1870. De oppervlakte is 950 vierkante meter, en je krijgt er een gastenverblijf voor zes personen, een zwembad, een kapschuur én eigen terrein van 6,5 hectare bij.

Maxime Meiland en haar vriend Leroy woonden niet meer in het kasteel, maar kochten samen een huis. Samen met kleine Claire verhuist het koppel naar dít dorp, en zó ziet de woning van het jonge stel eruit:

Bron: Lindanieuws

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden