Michiel uit ‘Boer zoekt vrouw’ Beeld Linelle Deunk, KRO-NCRV
Michiel uit ‘Boer zoekt vrouw’Beeld Linelle Deunk, KRO-NCRV

Liefde op het eerste gezicht

Michiel van boerin Janine vindt na ‘Boer zoekt vrouw’-avontuur alsnog de liefde

Wie zondag de zevende aflevering van Boer zoekt vrouw heeft gezien, weet dat Cupido niet raak schoot bij boerin Janine en haar match Michiel. Ze besloot dat hij de boerderij moest verlaten. Maar niet getreurd, want na dit avontuur heeft hij alsnog de liefde gevonden. Hun geluk spat van het kiekje af.

Renée MulckhuijseLinelle Deunk, KRO-NCRV

Op de website van Boer zoekt vrouw maakt Michiel zijn nieuwe relatie officieel.

Nieuwe liefde na Boer zoekt vrouw

Michiel baalde enorm dat het niks werd tussen hem en Janine, maar treuren doet hij inmiddels niet meer. Sinds twee maanden is hij namelijk gelukkig met Zoë die hij ‘lief, spontaan, heel knap en gewoon superleuk’ noemt. Het was liefde op het eerste gezicht nadat de twee elkaar in een café in Middelburg ontmoeten.

De klik was er meteen. “Vanaf het eerste moment waren we heerlijk aan het kletsen, alsof we elkaar al jaren kenden. Het is gewoon gek dat we elkaar niet eerder zijn tegengekomen. Maar misschien was het nu gewoon het juiste moment”, aldus Michiel.

Michiel en Zoë Beeld KRO-NCRV
Michiel en ZoëBeeld KRO-NCRV

Relatie geheimhouden

Het liefdeskoppel stond wel meteen een uitdaging te wachten: hun relatie geheimhouden zo lang Michiel in Boer zoekt vrouw te zien is. Samen keken ze de afgelopen weken naar het programma en probeerden ze niet op te vallen. “Maar afgelopen maandag zijn we meteen uit eten gegaan samen. Om het te vieren dat we nu niks meer stil hoeven te houden.”

Citytrip

Doordat Janine geen toekomst met Michiel voor zich zag, liep hij de bekende citytrip mis. Op vakantie gaat hij tóch, maar dan met zijn nieuwe liefde. “Zoë zei: ‘Dan krijg je die citytrip toch van mij!’ Dus we gaan binnenkort een paar dagen naar Rome. Heel veel zin in, én in de toekomst. Elkaar nog beter leren kennen en heel veel leuke dingen doen samen.”

Esther Zonneveld en Matthijs Albers hebben zich weer op Libelle’s hooibalen verzameld om bij te kletsen over de recentste Boer zoekt vrouw-aflevering. Van tranen bij Maud tot een vliegensvlugge exit bij boer Jouke: de zevende aflevering van de tv-hit wordt in geuren en kleuren besproken.

Bron: Boer zoekt vrouw

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden