Miljuschka Witzenhausen danst in haar ondergoed: ‘Ik ben een tien’ Beeld BrunoPress/David Heukers
Miljuschka Witzenhausen danst in haar ondergoed: ‘Ik ben een tien’Beeld BrunoPress/David Heukers

Miljuschka Witzenhausen danst in haar ondergoed: “Ik ben een tien”

Miljuschka Witzenhausen staat bekend om haar hashtag #eerlijkefoto. Dit keer slingert ze geen foto, maar een video de wereld in en daar worden we vrolijk van!

Tara StokdijkBrunoPress/David Heukers

We zien een blije Miljuschka in een roze lingeriesetje. Ze danst erop los, op een heel toepasselijk nummer.

Miljuschka Witzenhausen danst in haar ondergoed

De tekst van het liedje vertaalt zich naar: ‘Ze is een tien, maar... nee, dat is het eigenlijk. Ze is een tien.’ Miljuschka schrijft bij haar filmpje: “She’s a 10, I’m a 10, you’re a 10! Niets maar... Je bent prachtig zoals je bent.”

Lovende reacties

Met dit filmpje oogst Miljuschka veel lof onder haar volgers. Zo schrijft iemand: “Respect dat je zo’n filmpje op sociale media zet! Veel mensen laten alleen maar een beeld zien wat niet klopt, een ideaalbeeld. Met dit doorbreek je ook iets. Knap! Het maakt niet hoe je eruit ziet. Of wat anderen er van vinden.”

Voorbeeld

Een ander laat weten: “Vind jou zó badass! Jij bent echt een voorbeeld voor meisjes en vrouwen.”En weer een ander schrijft: “Ik vind het zelf nog wel eens moeilijk om te accepteren hoe ik eruitzie. Je bent voor mij een voorbeeld! Dank je!”

Botox

Miljuschka deelt vaker eerlijke beelden van haar lijf, zoals deze foto van haar billen. Toen ze onlangs opbiechtte botox te gebruiken, werd daar wel even verbaasd op gereageerd, maar dat bleek ze te doen om een andere reden dan gebruikelijk is.

LibelleTV vroeg presentatrice en culinair expert Miljuschka Witzenhausen wanneer ze voor het laatst een aantal dingen deed. Zoals een angst overwinnen, zich geïnspireerd voelen en wanneer ze voor het laatst een compliment uitdeelde:

Bron: Instagram

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden