null Beeld 24Kitchen
Beeld 24Kitchen

Miljuschka Witzenhausen vraagt volgers moeder Astrid te feliciteren met haar verjaardag

Astrid Holleeder is zondag 57 jaar geworden. Haar dochter Miljuschka Witzenhausen (37) viert haar verjaardag met haar mee en vraagt haar volgers om een gunst op Instagram. Ze hoopt dat zij haar moeder ook willen feliciteren.

Suzanna Timmer24Kitchen

Hoewel eerder dit jaar bekend werd gemaakt dat Willem Holleeder (64) voor altijd achter de tralies blijft, moet zus Astrid nog altijd in isolatie leven. Onder andere door haar verklaringen en die van zus Sonja zit Willem wel vast, maar er blijft constante dreiging.

‘Geïsoleerde feestvreugde’

Ook haar verjaardag kan ze dus zondag niet in het openbaar vieren. Miljuschka post deze dag lieve foto’s van haar moeder en haarzelf op Instagram en vraagt haar volgers of ze Astrid willen feliciteren.

“Ik wil je om een gunst vragen. Kunnen jullie om de geïsoleerde feestvreugde te vergroten een felicitatie achterlaten? En misschien ook wat je van haar vindt? Dan kunnen we het zo op afstand met elkaar toch een beetje vieren voor en met haar.”

Haar vele volgers geven er massaal gehoor aan. Onder degenen die een felicitatie achterlaten zijn Chantal Janzen, Bridget Maasland, Özcan Akyol en Daphne Bunskoek.

Geheime locaties

Zomaar even langsgaan bij haar moeder kan Miljuschka niet, vertelde ze begin dit jaar. De presentatrice en culinair expert weet voor haar eigen veiligheid niet eens het adres van haar moeder. “Wel zien we elkaar regelmatig. Hiervoor spreken we af op geheime locaties.” Dat is ook zondag het geval op de verjaardag van Astrid.

Bron: Instagram

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden