Monique kondigt vakantie met André Hazes aan: “Komende weken samen als gezin” Beeld Brunopress/Patrick van Emst
Monique kondigt vakantie met André Hazes aan: “Komende weken samen als gezin”Beeld Brunopress/Patrick van Emst

Monique kondigt vakantie met André Hazes aan: “Komende weken samen als gezin”

Monique Westenberg (44) heeft op Instagram laten weten dat zij, André Hazes (28) en hun zoon Dré Junior (5) de komende weken samen zullen doorbrengen. Bij een foto op Schiphol schrijft ze dat ze er zo hopen achter te komen welke vorm zij als gezin nodig hebben.

Lize de BontBrunopress/Patrick van Emst

Het is niet bekend waar de twee naartoe gaan.

André Hazes en Monique: aankomende weken samen

“Wij checken even uit. Met én voor elkaar”, schrijft Monique bij een foto van haar en kleine Dré. “Het afgelopen jaar was een achtbaan voor ons allemaal. Er is nu rust, maar door externe factoren is er weinig mogelijkheid dit met elkaar te ervaren. Om te kijken welke vorm we nodig hebben als gezin, zullen we de aankomende weken samen zijn.”

Tijd met papa en mama voor Dré

Dit vinden Monique en André vooral belangrijk voor hun zoontje Dré. “Het belangrijkste hierin is voor ons dat onze zoon in alle vrijheid tijd met zowel mama als papa kan doorbrengen waar we samen onszelf kunnen zijn.”

Knipperlichtrelatie André en Monique

Toen André in januari 28 jaar werd, deelde Monique al een inspirerend bericht aan hem op haar socials. De geruchtenmolen over een mogelijke hereniging tussen André en Monique ging meteen weer draaien na die boodschap. Zou Monique André, na een jarenlange knipperlichtrelatie, een breed in de media uitgemeten huwelijksaanzoek, relaties met Sarah van Soelen en Bridget Maasland, opnieuw een kans geven? Die vraag wordt ook nu weer overal gesteld. Wordt vervolgd...

Bron: Instagram

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden