NLD/Berkel en Rodenrijs/20190311 - Boekpresentatie van het kinderboek DUNYA Een hemels hondenleven - van Monique Westenberg.

Op de foto: Andre Hazes met partner Monique Westenberg Beeld Brunopress
NLD/Berkel en Rodenrijs/20190311 - Boekpresentatie van het kinderboek DUNYA Een hemels hondenleven - van Monique Westenberg.Op de foto: Andre Hazes met partner Monique WestenbergBeeld Brunopress

Monique Westenberg en André Hazes blijven elkaars grote liefde: “Maar we beseffen ook dat het als stel niet werkt”

Na een roerige periode kan Monique Westenberg oprecht zeggen dat ze weer gelukkig is. De relatie met André Hazes heeft zijn vorm gevonden. Want ondanks dat Mo en Dre elkaars grote liefde zijn, komen ze volgens Monique niet meer samen.

Renée MulckhuijseBrunopress

Ze wil naar eigen zeggen één keer haar verhaal doen. Dat doet Monique in de nieuwste Beau Monde.

Monique Westenberg en André Hazes nog steeds uit elkaar

In tegenstelling tot wat sommige mensen beweren, is het nog steeds over en uit tussen André en Monique. Er zijn ook geen momenten meer waarop ze overweegt om hun relatie weer een kans te geven. “We hebben beiden gezegd dat we elkaars grote liefde zijn, maar ook dat het tussen ons niet meer werkt. Er is te veel gebeurd en we hebben een ander toekomstperspectief.”

Monique heeft de rust gevonden en gunt haar zoon hetzelfde. “Stel dat we wél weer iets met elkaar waren begonnen en het werkt wederom niet. Dan moet je je kind opnieuw teleurstellen, dat willen we hem niet nog een keer aandoen.”

Vorm gevonden

Monique is blij dat ze samen met André hun - daar komt de bekende uitspraak - vorm hebben gevonden. Daarbij keek ze naar het voorbeeld dat haar gescheiden ouders gaven: feestdagen, verjaardag en zelfs vakanties werden samen doorgebracht.

Met als gevolg dat ze dit jaar een paar keer samen op reis zijn geweest, zodat kleine André veel tijd met zijn vader kon doorbrengen om hun band te versterken. “We hebben kleine André duidelijk uitgelegd dat we geen stel meer zijn. Het grootste voorbeeld heeft hij aan mijn ouders, die ziet hij vaak genoeg samen. Onze zoon is heel wijs, dus hij snapt goed hoe het zit.”

Nieuwe man

Lange tijd stond Moniques hoofd er niet naar om een nieuwe liefde toe te laten in haar leven. Daar was volgens haar geen ruimte voor, omdat ze lange tijd in de overlevingsstand stond. Die periode is nu voorbij. “Nu ik weer wat meer rust heb, denk ik weleens: oké, er zal in de toekomst vast een andere man in mijn leven komen. Maar hoe moet ik gaan daten? Zie je mij al ergens op een terras zitten met iemand? Dan staan er meteen foto’s met enorme koppen in de roddelbladen.”

Ze beklaagt zich dat ze hierdoor ‘niet de kans krijgt’ om kennis te maken met een man. “Voor hetzelfde geld moet ik eerst met drie verschillende personen daten om erachter te komen wie leuk is. Dan staan er al drie foto’s van mama met een vreemde vent in de bladen, dat wil ik niet voor onze zoon.”

Het hele interview is te lezen in Beau Monde die vanaf woensdag in de winkels ligt.

Op de rode loper van de Videoland-docuserie André Hazes: crossroads sprak LibelleTV de maakster van de documentaire, de Antwerpse Cheeru Mampaey, over al haar favorieten.

Bron: Beau Monde

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden