Monique Westenberg staat stil bij overleden oma Beeld Brunopress/Patrick van Emst
Monique Westenberg staat stil bij overleden omaBeeld Brunopress/Patrick van Emst

Monique Westenberg staat stil bij overleden oma: 'Ik mis je vreselijk veel’

Twee handen op één buik was Monique Westenberg met haar oma. Toen haar oma overleed, was het verdriet dan ook immens. Drie jaar later denkt Westenberg er nog elke dag aan. Ze wijdt er een post op Instagram aan.

Leonie CollombonBrunopress/Patrick van Emst

Hoe oud ze ook mogen worden, het verlies van een opa of oma is nooit gemakkelijk. Daar weet ook Monique Westenberg alles van. Vandaag plaatst zij op Instagram een ode aan haar oma, die drie jaar geleden overleed.

Monique Westenberg brengt ode aan oma

Het is alweer drie jaar geleden dat Monique Westenberg afscheid van haar oma moest nemen. Dat zo’n verdriet nooit went, daar staat ze nu bij stil op Instagram. Ze deelt een liefdevolle foto van haar oma met achterkleinkind Dré op schoot.

Onder de foto schrijft ze: “Vandaag 3 jaar zonder jou. Ik kan van alles schrijven waarom ik je zo mis, maar m’n strot knijpt dicht en m’n ogen houd ik niet droog. Ik zeg het eigenlijk iedere dag tegen je wanneer ik je om me heen voel. Het is verdomme (ja ik weet het, dat mocht ik nooit van je zeggen), maar het is verdomme zo’n groot deel onverwerkt verdriet. 41 jaar lang was je er. Altijd. Geef dat maar even een plek. Je stem en je parfum, je roddels en je adviezen, je lach en je tikkende nagels op de tafel, je scheve rug en je grote oorlellen, je mooie verhalen over je bijzondere leven en vooral je armen om me heen! Ik mis je Omie, vreselijk veel!”

Bron: Instagram

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden