Vandaag Inside Beeld Talpa
Vandaag InsideBeeld Talpa

Mysterieuze man uit publiek ‘De slimste mens’ nu ook gespot bij ‘Vandaag Inside’

We schreven al eens over een man die áltijd in het publiek zit bij De slimste mens. Oplettende kijkers spotten hem nu opnieuw, dit keer bij Vandaag Inside in het publiek.

Demi SchoenmakersTalpa

Inmiddels is hij geen onbekende man meer. Het gaat namelijk om Ramon Wiendels. De afgelopen jaren woonde hij al meer dan 900 televisie-opnames bij.

Een bijzondere hobby

Je kunt het een hobby noemen. Ramon werkt als administratief medewerker en spendeert zijn vrije tijd gráág in de studio’s van Hilversums mediapark of in Amsterdam. “Ik krijg er niet voor betaald. Het gaat mij om de beleving en de adrenaline. De een gaat op zijn vrije dag naar een attractiepark, de ander sleutelt aan auto’s en ik ga naar een televisieprogramma. Wel altijd alleen, want er is niemand van mijn vrienden die mee wil.”

In het publiek van ‘De slimste mens’

Ramon hoopt dit jaar zijn doel te behalen: meer dan 1000 televisie-opnames bijwonen. Hij is aardig onderweg, want hij was naast De slimste mens ook bij Vandaag Inside te zien. Op Twitter raken de kijkers dan ook niet uitgepraat.

Van studio naar studio

‘Die gozer is in tien minuten van de De slimste mens-studio naar de Vandaag Inside-studio gerend. Wereldgozert!’, schrijft een kijker op Twitter. Een ander reageert met: ‘Woont hij op het Mediapark of zo?’

Bron: De slimste mens, Vandaag Inside, Twitter

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden