Nadège van ‘Chateau Meiland’ geeft update rondom anuskanker: “Er zit niks meer” Beeld Chateau Meiland
Nadège van ‘Chateau Meiland’ geeft update rondom anuskanker: “Er zit niks meer”Beeld Chateau Meiland

Nadège van ‘Chateau Meiland’ geeft update rondom anuskanker: “Er zit niks meer”

Begin dit jaar liet Nadège, die we kennen als voormalig huishoudster van de Meilandjes, weten dat ze ernstig ziek was.

Tara StokdijkChateau Meiland

Nu heeft ze goed nieuws.

Gezondheid Nadège

Het ging echt niet goed met Nadège. Ze had anuskanker en zou ook een tumor in haar keel hebben. Een maand geleden werd ze aan haar keel geopereerd en kreeg ze goed nieuws te horen: na onderzoek bleek het hier toch niet om kanker te gaan.

Behandelingen

Ook voor de anuskanker moest ze onder het mes en onderging ze chemotherapieën en bestralingen. Een ontzettend pittige tijd, maar gelukkig is dat nu allemaal achter de rug.

‘Stuk beter’

Afgelopen dinsdag heeft ze haar laatste bestraling gehad en ook met de chemo's is ze klaar. Aan Shownieuws laat ze weten: “Met mijn gezondheid gaat het een stuk beter.”

De kanker is weg

Sterker nog: de artsen hebben tegen haar gezegd dat de kanker weg is. “Ze zeiden tegen me dat er niks meer zit”, aldus Nadège. Ze moet nog wel herstellen van de zware tijd: “Ik heb mezelf herpakt, ik ben wel moe. Maar ik voel me wel beter.” Nadège zal nog wel een aantal onderzoeken moeten ondergaan en hoopt ook dan op een goede uitslag.

Erica

Eerder liet Erica weten dat ze zich ernstige zorgen maakte om Nadège. Nadat ze het nieuws over haar gezondheid hoorde, heeft ze gelijk contact opgenomen en een plan gemaakt om haar te bezoeken.

De familie Meiland had best wel wat moeite met de verkoop van hun high-tech villa in Noordwijk. Dat zorgde dan ook voor een financiële tegenvaller:

Bron: Shownieuws, Veronica Superguide

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden