Uitreiking van de Edison Pop 2020 prijzen in de Gashouder op de Westergasfabriek.

Op de foto:   Natasja Froger Beeld Brunopress/Patrick van Emst
Uitreiking van de Edison Pop 2020 prijzen in de Gashouder op de Westergasfabriek.Op de foto: Natasja FrogerBeeld Brunopress/Patrick van Emst

Verdrietig

Natasja Froger deelt verdrietig nieuws op Instagram: “Opeens was je weg lieve papa”

Zondag deelt Natasja Froger een verdrietig bericht op Instagram. Zij laat weten dat ze afscheid heeft genomen van haar vader.

RedactieBrunopress/Patrick van Emst

Met foto's en een mooie tekst staat Natasja stil bij het verlies.

Ontroerende tekst

“Opeens was je weg lieve papa, maar dat hoort zo bij ons leven", begint Natasja haar bericht op Instagram. “Je kwam en ging altijd weer maar nu kom je helaas nooit meer terug.” Bij de ontroerende tekst zijn recente maar ook oudere foto's van Natasja met haar vader te zien.

“Ik hoop oprecht dat je ergens boven op de brug van een schip staat en uitvaart naar een mooie bestemming”. vervolgt ze haar bericht. “Goede reis, papa", wenst ze hem nog toe. “Tot ooit, ik hou van je.”

Steun

Onder haar bericht stromen de steunbetuigingen en liefdevolle woorden binnen. “Gecondoleerd, heel erg veel sterkte", schrijft Kirsten Schilder. Victor Brand en Olcay Gulsen sturen de presentatrice ‘heel veel sterkte’ En ook Danny Froger steekt zijn stiefmoeder een hart onder de riem met een bericht vol hartjes.

Libelle sprak met Natasja voor de rubriek Wanneer heb je voor het laatst...? Benieuwd wanneer zij voor het laatst heeft gesnoept, gedanst of iets heldhaftigs heeft gedaan? Bekijk het hier.

Bron: Instagram.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden