Nick Schilder schittert met broers op podium van ‘DNA singers’ Beeld RTL4
Nick Schilder schittert met broers op podium van ‘DNA singers’Beeld RTL4

Nick Schilder schittert met zijn broers op het podium van ‘DNA singers’

Dat zangtalent soms gewoon in de familie zit, blijkt uit de nieuwste aflevering van DNA singers. Nick Schilder en zijn twee broers zongen donderdagavond de sterren van de hemel in de muzikale spelshow.

Ismay GijsenRTL4

In het nieuwe programma DNA singers treden onbekende zangers op die een familielid zijn van een bekende Nederlandse artiest. Teamcaptains Jaap Reesema en Jeroen van Koningsbrugge moeten vervolgens raden van wie de onbekende op het podium familie is.

Xander de Buisonjé en Nyassa Alberta

In de aflevering van donderdagavond helpt Xander de Buisonjé teamcaptain Jaap en sluit musicalster Nyassa Alberta zich aan bij het kamp van Jeroen. Op het podium staan de broers Sam en Robert en zowel Jaap als Xander denkt gelijk ‘iets Volendams’ te herkennen.

Jeroen vindt ze eerder lijken op “de twee neefjes van Bolland & Bolland”. Hij denkt dat de broers DNA delen met een van de bandleden van de Duitse groep Modern Talking. Nyassa sluit zich echter aan bij Jaap en Xander, want ook zij vermoedt dat de mannen uit Volendam komen.

Hints

Om het panel een handje te helpen, geven de twee broers in een videoboodschap een aantal hints weg. Al gauw blijkt dat ze familie zijn van een mannelijke artiest. Verder wordt duidelijk dat de twee broers in een band genaamd Almost Famous zitten.

Wanneer ze in de video beginnen te zingen, wordt het Xander gelijk duidelijk dat het familie van Nick Schilder is. Volgens de zanger lijkt een van de broers sprekend op Nick wanneer hij zingt.

Nick of toch Simon?

Tijdens het optreden zingen Sam, Robert en hun mysterieuze familielid het nummer Glimpse of us van Joji. Jaap en Xander zijn ervan overtuigd dat het om Nick gaat, Jeroen en Nyssa gokken dat het Simon Keizer is.

Al snel blijkt dat Jaap en Sander gelijk hebben. Het mysterieuze familielid is inderdaad Nick Schilder. De Volendammer is hartstikke blij ‘om met zijn broers op pad te zijn’. Of de broers vaker samen gaan optreden? “Ik ben natuurlijk nu zzp'er geworden, dus ik denk erover om ze aan te nemen”, grapt Nick.

Reacties

De kijkers zijn flink onder de indruk van het optreden en hopen dat de drie broers in de toekomst vaker samen het podium betreden. ‘Kippenvel’, schrijft iemand. Een ander: ‘Ik zou, als ik Nick was, lekker touren met mijn broers. Geweldig gewoon. Wat een mooie stemmen.’

Nick was altijd zeer zwijgzaam over zijn relatie met zijn vrouw Kirsten. Tot nu. Hij doet een boekje open, en entertainmentjournalist Matthijs Albers praat je helemaal bij:

Bron: RTL4

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden