Nick & Simon blikken terug op hun carrière in allerlaatste videoclip
 Beeld Harold Versteeg - BrunoPress
Nick & Simon blikken terug op hun carrière in allerlaatste videoclipBeeld Harold Versteeg - BrunoPress

Nick & Simon blikken terug op hun carrière in allerlaatste videoclip

De break-up van Nick & Simon kan je bijna niet zijn ontgaan. Na zeventien jaar stoppen de twee als muzikaal duo. Vrijdag brachten ze hun allerlaatste clip van de single Van goed naar beter uit waarin de hoogtepunten van hun gezamenlijke zangcarrière voorbijkomen.

Ismay GijsenHarold Versteeg - BrunoPress

De zangers brachten begin deze maand hun laatste album Nu of nooit uit.

Ode aan de fans van Nick & Simon

In de nieuwe clip blikken Nick en Simon terug op alle mooie momenten die ze samen hebben beleefd, maar het is ook een ode aan hun fans. ‘Want door jullie hebben we al die hoogtepunten mogen beleven. Jullie steun, jullie liefde voor onze muziek zullen wij nooit vergeten’, schrijft het duo op Instagram. ‘En het mooie is: de muziek blijft. Elk lied is als een foto uit de N&S-tijd, waar wij met warme gevoelens en met een glimlach naar zullen kijken.’

Punt achter gezamenlijke muziekcarrière

Nick Schilder en Simon Keizer maakten in augustus bekend dat ze na zeventien jaar een punt achter hun gezamenlijke muziekcarrière zetten. Volgens verschillende juicechannels zouden de twee ruzie hebben, maar aan de talkshowtafel van Jinek ontkenden de zangers dat stellig. Volgens veel kijkers zei hun lichaamstaal alleen wat anders. Nick & Simon houden op 10 april 2023 een afscheidsconcert in Ahoy en zullen tot die tijd nog samen optreden.

De nieuwe videoclip bekijk je hieronder:

Simon heeft niet zomaar een schoonvader. Hij heeft een wereldberoemde schoonvader en dit is waarom hij zo bekend is:

Bron: ANP

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden