Boerderij van Dorst - Froukje & Défano Beeld BNNVARA/Witte Geit
Boerderij van Dorst - Froukje & DéfanoBeeld BNNVARA/Witte Geit

Nieuwe generatie gasten bij ‘Boerderij van Dorst’ ‘ontwapenend leuk’

Het tweede seizoen van Boerderij van Dorst is met namen als Anouk, Gordon, Douwe Bob en Katja Schuurman een groot succes. Deze week waren zangeres Froukje Veenstra en Youtuber Défano Holwijn op bezoek bij Raven. Ondanks dat deze gasten niet bij iedereen bekend zijn en de uitzending flinke concurrentie kreeg van nieuwkomer Klassiekers met Kleinsma, zijn de reacties van kijkers toch weer erg positief.

Manon van den OortBNNVARA/Witte Geit

De uitspraken en grappen in de uitzendingen van Boerderij van Dorst zijn iedere week weer voer voor Twitter. Waar de kijkers bij eerste uitzending vooral dubbel lagen om de uitspraken van Hans Klok en de uitzending met Katja Schuurman openhartig was, viel de aflevering van gisteravond in de smaak omdat er een ‘nieuwe generatie’ BN’ers kwam slapen op de boerderij. De eerste reacties als ‘ik ken deze gasten niet’ werden al gauw overschaduwd door tweets als ‘verfrissende aflevering met jonge talenten’ en ‘zoveel opener en echter’.

Openhartig over psycholoog

In de aflevering vertelt Défano ook openhartig over zijn bezoek aan de psycholoog, de aanleiding daarvoor en de inzichten die hij kreeg. Kijkers vinden het goed dat hij hierover praat om het taboe op dit onderwerp te doorbreken, vooral ook bij zijn jonge achterban en volgers.

Zingen in een metalband

Ook verrassend is het feit dat Froukje vroeger in een metalband zat. De jonge singer-songwriter maakt nu vooral popmuziek, maar had vroeger een heel andere muzieksmaak. Een verrassende switch waar ze zelf helemaal achter staat.

Je kunt de aflevering van Boerderij van Dorst hier terugkijken.

Bron: twitter, boerderij van dorst

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden