Nieuwe, spannende details bekend over de zomercliffhanger van ‘GTST’ Beeld Feriet Tunc
Nieuwe, spannende details bekend over de zomercliffhanger van ‘GTST’Beeld Feriet Tunc

Nieuwe, spannende details bekend over de zomercliffhanger van ‘GTST’

Op donderdag 7 juli is de zomercliffhanger van GTST te zien op RTL4. Deze seizoensafsluiter is ieder jaar loei spannend, maar wat er precies gebeurt in de aflevering, wordt altijd goed geheim gehouden.

Tara StokdijkFeriet Tunc

Toch weten we inmiddels meer over wat er dit jaar staat te gebeuren.

GTST zomercliffhanger

De cliffhanger zal zich afspelen op het huwelijksfeest van Nina en Bing. De twee trouwden vorig seizoen al voor de wet, maar nu is het tijd voor een groots feest waarop ze hun geloftes hernieuwen.

Affaire

We hebben de afgelopen tijd gezien hoe de relatie van Nina en Bing onder druk kwam te staan. Nina houdt er een affaire op na met Lars (gespeeld door Charly Luske).

Ludo Sanders

Ook is er een grote rol weg gelegd voor - hoe kan het ook anders - Ludo Sanders in de cliffhanger. Het lijkt erop dat er een groot geheim van hem aan het licht zal komen.

Lichaam gevonden?

Billy de Palma vermoordde vorig seizoen Leon, de assistent van Ludo. Ludo en Janine begroeven zijn lichaam op de stoeterij. Later werd het door Daan verplaatst, omdat de plek uit dreigde te komen. Nu lijkt ook deze plek aan het licht te komen wanneer Ludo’s kleinzoon Manu besluit te gaan gaven in de tuin van huize Sanders.

Rik en Shanti

Daarnaast lijkt er in de zomercliffhanger plaats te zijn voor de verhaallijn rondom Rik en Shanti. Rik wacht het nieuws van de bevalling af en weet niet of zowel de baby als zijn door de explosie verwonde vrouw Shanti het overleven.

Laura Selmhorst

Het leven van personage Laura Selmhorst staat ook flink op z’n kop. Laura heeft te horen gekregen dat ze de ziekte van Parkinson heeft. Kenners denken dat makers hiermee werken naar een exit voor het personage. Parkinson is immers een ziekte die niet te genezen is.

Goede tijden, slechte tijden-actrice Lone van Roosendaal werd verliefd op Eric terwijl ze al een relatie had. Een lastige periode volgde, waarbij ze de hulp inschakelde van een relatietherapeut:

Bron: Televizier

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden