Gala-premiere van Joris Bijdendijk Palazzo. Met een gastronomisch viergangenmenu en met grandioze acrobatiek, aanstekelijke humor en spetterende livemuziek, dompelt de spiksplinternieuwe show ‘Haut Chaos' u onder in een wereld van verwonderingen puur genot.

Op de foto:  Noraly Beyer Beeld EM-Press/Patrick van Emst
Gala-premiere van Joris Bijdendijk Palazzo. Met een gastronomisch viergangenmenu en met grandioze acrobatiek, aanstekelijke humor en spetterende livemuziek, dompelt de spiksplinternieuwe show ‘Haut Chaos' u onder in een wereld van verwonderingen puur genot.Op de foto: Noraly BeyerBeeld EM-Press/Patrick van Emst

Noraly Beyer over nieuwe vlam Joost Prinsen: "We zijn overstelpt met lieve berichtjes"

Acteur Joost Prinsen (79) en voormalig nieuwslezeres Noraly Beyer (75) zijn sinds dit voorjaar officieel een setje. Nadat Prinsen de relatie openbaar had gemaakt in de Volkskrant, volgde de ene na de andere lieve reactie. Beyer: “Mensen waren zó blij voor ons!”

Na Joost Prinsen, geeft ook Noraly Beyer een interview aan de Volkskrant. Het gesprek gaat over haar leven en daardoor komt natuurlijk ook de relatie met Prinsen aan bod.

Eerste ontmoeting Joost Prinsen en Noraly Beyer

Beyer vertelt over het moment dat ze voor het eerst echt met Prinsen sprak. Dat was al in 2009, bij de premiere van De afscheidsmonologen, een theaterstuk over de dood. “Wat ik dacht toen ik hem zag? Helemaal niks! Ja, hij wel, begreep ik achteraf, maar hij was getrouwd dus er was verder nergens sprake van”, zegt ze in de krant.

Ze vindt het wel grappig, dat ze nu, dik tien jaar later, samen zijn. “Zo zie je maar: je zoekt niks, maar het lot doet wat het wil.”

Lieve berichten

Ze vertelt hoe blij mensen waren toen ze hoorden dat Prinsen en zij een relatie hebben. “Ik denk omdat ze hoop kregen. Dat besef van: je bent nooit te oud, ook op je 75ste kan de liefde je nog treffen. Het mooie van op leeftijd verliefd worden is vooral, denk ik, dat je nog steeds in staat blijkt te zijn dingen in jezelf te ontdekken. Het is de ontdekking dat niets dooft, en dat het smeulende vuur dat het leven kracht geeft en mooi maakt, zomaar weer kan oplaaien.”

Verliefd worden op je 75ste

Ook zegt ze: “Dat is ook wat Joost en mij bindt, die zin in het leven. Dat er altijd iets is waarover je je kunt verwonderen, over kan verbazen. Dat is ontzettend spannend.”

Meer horen over de prille relatie? Matthijs Albert vertelt je erover:

Bron: De Volkskrant

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden