Oei: ‘De slimste mens’ kijkers zijn blij met vertrek van ‘betweterige’ kandidaat Beeld NPO still
Oei: ‘De slimste mens’ kijkers zijn blij met vertrek van ‘betweterige’ kandidaatBeeld NPO still

Oei: ‘De slimste mens’ kijkers zijn blij met vertrek van ‘betweterige’ kandidaat

Het gebeurt weleens dat kijkers van De slimste mens helemaal verliefd worden op een kandidaat. Maar het kan ook anders: soms valt een kandidaat juist helemaal niet in de smaak.

Tara StokdijkNPO still

Helaas voor columniste Rosanne Hertzberger was dat laatste donderdagavond het geval.

Kijkers De slimste mens geen fan van kandidaat

Radiopresentator Wouter Bouwman, regisseur Johan Nijenhuis en columniste Rosanne Hertzberger namen het donderdagavond tegen elkaar op in De slimste mens. Rosanne was de avond ervoor ook al in het programma te zien.

Felle discussies

De columniste deed niet alleen erg haar best om het spel te winnen, ze vond het ook leuk om af en toe een grapje te maken, ongevraagd een lang verhaal te vertellen én soms flink de discussie aan te gaan met medekandidaten.

Schurftmijt

Zo reageerde Rosanne fel toen Johan een grapje over schurftmijt maakte. “Wie van die meiden is dat dan?”, vroeg hij grappend, waarna Rosanne direct vroeg waarom het niet een van de heren kon zijn.

Reacties

Een enthousiaste en felle kandidaat dus, maar helaas viel dit niet bij de kijkers in de smaak. Op Twitter wordt ze vooral ‘betweterig’ genoemd. Toen aan het einde van de aflevering bleek dat Rosanne er op het nippertje uitvloog, lieten sommige kijkers weten daar niet rouwig om te zijn.

Ook actrice Randy Fokke speelde dit seizoen mee in De slimste mens:

Bron: NPO, Twitter

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden