Martien Meiland Beeld Chateau Meiland
Martien MeilandBeeld Chateau Meiland

Om deze reden kreeg Martien Meiland een boze mail van SBS

Martien Meiland (59) en Britt Dekker (29) zitten samen in het panel van het SBS-programma Wie van de drie. De twee bereiden zich alleen altijd zó goed voor dat ze al een aantal keer een boze mail hebben ontvangen van SBS. Dat vertelt Martien in de laatste aflevering van Chateau Meiland.

RedactieChateau Meiland

Wie van de drie is een tv-quiz waar drie mensen op het podium zich voordoen als dezelfde persoon. Het vierkoppige panel – dat verder bestaat uit Ryanne van Dorst en Najib Amhali – moet proberen te achterhalen wie van de drie nu echt de persoon in kwestie is. Dat doen ze door vragen te stellen over het beroep of talent van de kandidaten.

Vragen controleren

Britt en Martien vormen een duo. Britt vertelt: “Wij krijgen dus altijd op ons fl*kker omdat we ons te goed voorbereiden. We mogen dus niet meer googelen en nu is Martien als een kleuter apart geroepen. Moest hij op een bankje zitten en al zijn vragen laten controleren.”

Boze mail

Ook Martien begrijpt er niks van: “Ik zei tegen die man: wat l*lt u nou? Ik word hier heel goed voor betaald. Dan wil je goed beslagen ten ijs komen. Wij hebben daar lak aan.” Daar voegt Britt aan toe: “We krijgen elke zondag een mail dat we moeten stoppen met googelen. Dan appen we iedere zondagavond: ‘Heb je ook die boze mail gekregen?’”

Dít is hoe Martien Meiland gewond en blind raakte aan zijn rechteroog:

Bron: RTLBoulevard. Beeld: Chateau Meiland.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden