Om deze verdrietige reden is Mattie Valk tijdelijk niet te horen bij Qmusic Beeld BrunoPress / ArjoFrank Fotografi
Om deze verdrietige reden is Mattie Valk tijdelijk niet te horen bij QmusicBeeld BrunoPress / ArjoFrank Fotografi

Om deze verdrietige reden is Mattie Valk tijdelijk niet te horen bij Qmusic

Marieke Elsinga draait al een paar dagen de populaire ochtendshow zonder haar collega Mattie Valk. Aan RTL Boulevard onthult het management van de radio-dj waarom hij tijdelijk niet te horen is.

Lize de BontBrunoPress / ArjoFrank Fotografi

Dat heeft een nogal verdrietige reden.

Wat is er met Mattie Valk?

Dinsdagochtend zat Kai Merckx op de stoel van Mattie. Veel luisteraars vroegen zich af waar de geliefde collega van Marieke is gebleven en daarom belde RTL Boulevard met zijn manager. Die vertelde dat de radio-dj tijdelijk afwezig is, omdat zijn schoonvader op 69-jarige leeftijd is overleden. Mattie maakt het naar omstandigheden goed, maar wil er op dit moment voor zijn schoonfamilie zijn.

Snel weer aanwezig

Het is niet bekend wanneer Mattie weer aanschuift bij Marieke. Wel heeft de radio-dj laten weten dat hij verwacht snel weer aanwezig te zijn. Mattie en Marieke presenteren alweer een paar jaar samen elke morgen van 6.00 uur tot 10.00 uur de ochtendshow Mattie en Marieke op Qmusic. In januari won het duo de Gouden RadioRing.

Radio-dj Mattie Valk openhartig over angststoornis:

Bron: RTL Boulevard

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden