Op déze datum is de spannende ‘GTST’ cliffhanger te zien Beeld Feriet Tunc
Op déze datum is de spannende ‘GTST’ cliffhanger te zienBeeld Feriet Tunc

Op déze datum is de spannende ‘GTST’-cliffhanger van 2022 te zien

GTST-fans moeten het net als ieder jaar heel de zomer zonder hun favoriete soap doen. Maar de serie verdwijnt nooit twee maanden van de buis zonder eruit te gaan met een knal.

Seizoensfinale

Tara StokdijkFeriet Tunc

GTST sluit haar seizoen altijd af met een spannende zomercliffhanger en die datum is nu bekendgemaakt...

GTST-cliffhanger 2022

Op donderdag 7 juli is de beruchte slotaflevering van het seizoen te zien. Als je de soap op Videoland volgt, kun je de GTST-cliffhanger van 2022 al een week eerder kijken: daar staat-ie namelijk op 30 juni al op.

Rol voor Pamela Teves

Wat er gaat gebeuren in de bloedstollende aflevering, dat blijft voorlopig nog even geheim. Maar wat we wel al weten is dat Pamela Teves, die Agaath speelt, een belangrijke rol heeft.

Geen vaste speler

Pamela zal niet lang in de soap te zien zijn, ze heeft haar laatste week aan opnames namelijk al achter de rug. De 72-jarige actrice is eind april naar Meerdijk gekomen en speelt de huisbaas van de flat waarin de familie Verduyn, Shanti en Lynn wonen. Pamela is een bekende soapactrice, ze speelde jarenlang de rol van Bettina in Onderweg naar morgen.

Moise Trustfull, de dochter van presentatrice Quinty Trustfull, opende haar eigen restaurant in Amsterdam met twee vriendinnen. Eén van hen zou je kunnen kennen uit GTST:

Bron: RTL Boulevard

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden