null Beeld Brunopress/Patrick van Emst
Beeld Brunopress/Patrick van Emst

Op déze datum is ‘Even tot hier’ weer terug

Niels van der Laan en Jeroen Woe wisten met Even tot hier zaterdagavond de top van de kijkcijferlijst te bereiken. Er keken 2,1 miljoen mensen naar de laatste aflevering van dit voorjaar en velen zullen het duo missen. Maar ze keren nog dit jaar terug voor het tiende seizoen.

Suzanna TimmerBrunopress/Patrick van Emst

Even tot hier is namelijk op 11 november weer te zien, zeiden Niels en Jeroen zaterdagavond in de uitzending. Wekelijks hebben de makers persiflages op het actuele nieuws, zoals vorige week over het Eurovisie Songfestival en Duncan Laurence. Kijkers waren zaterdagavond gezien de reacties op sociale media enthousiast over het lied rond voetbalhooligans op de muziek van Het dorp van Wim Sonneveld.

2,1 miljoen kijkers voor Even tot hier

Met de laatste uitzending van het negende seizoen wist Even tot hier zelfs beter te scoren dan het NOS Journaal van 20.00 uur: 2,1 miljoen kijkers.

In de prijzen

Niels en Jeroen wonnen vorig jaar nog de Gouden Televizier-Ring en kregen vorige week de Ere Zilveren Nipkowschijf toegekend. Dat is een juryprijs van televisiecritici.

Even wachten

Het is dus nog even geduld hebben voor de fans van het programma. Kijkers zullen dus nu een halfjaar moeten wachten voordat Even tot hier weer terugkeert op de buis.

Bron: Kijkonderzoek/Even tot hier

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden