Op déze datum verschijnt het nieuwe seizoen van ‘De verhulstjes’ op Videoland Beeld Videoland
Op déze datum verschijnt het nieuwe seizoen van ‘De verhulstjes’ op VideolandBeeld Videoland

Op déze datum verschijnt het nieuwe seizoen van ‘De verhulstjes’ op Videoland

Onlangs lieten de Verhulstjes al weten dat er een nieuw seizoen van hun realityserie aankomt. Maar wanneer? En komt het ook op Videoland zodat wij het in Nederland kunnen zien? Die vragen bleven onbeantwoord. Tot nu!

Tara StokdijkVideoland

Het nieuwe seizoen komt namelijk wel degelijk op Videoland en ook nog eens hartstikke snel!

Nieuw seizoen ‘De verhulstjes’

Het vierde seizoen is vanaf 8 januari om 21:00 uur op Videoland te zien. Ja, je leest het goed: aanstaande zondag al! Videoland heeft ook gelijk een trailer op Instagram gedeeld.

Trailer

In de trailer komen een aantal interessante dingen voorbij: gênante bijnamen, Gert in een speedo, een flinkochtendhumeur, maar ook weer een heleboel humor. Én we zien het inmiddels overleden hondje Marcel er nog even in terug.

Video op TikTok

Eerder kondigde de familie het nieuwe seizoen al aan in een vrolijke video op TikTok. “We hebben heel groot nieuws”, begint de familie Verhulst de video. “We krijgen een nieuw seizoen”, zegt Ellen droogjes, waarna de familie in de lach schiet. “Dat was het nieuws”, vult Gert aan. “Binnenkort een nieuw seizoen van De Verhulstjes.”

En ook de eerste beelden werden al naar buiten gebracht:

Bron: TikTok

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden