Op déze manier had de serie 'The Crown' een stuk smeuïger kunnen zijn Beeld Netflix
Op déze manier had de serie 'The Crown' een stuk smeuïger kunnen zijnBeeld Netflix

Op déze manier had de serie 'The Crown' een stuk smeuïger kunnen zijn

De hitserie The Crown had een stuk smeuïger kunnen zijn, als ze hulp hadden aangenomen uit onverwachte hoek. Sarah Ferguson (61), de ex-vrouw van prins Andrew, had de makers graag van wat inside informatie willen voorzien.

Tara StokdijkNetflix

Netflix heeft haar hulp alleen afgewezen, laat ze in het tijdschrift Town & Country weten.

Grotere rol

En dat zou weleens hiermee te maken kunnen hebben: Sarah wilde vooral dat haar eigen personage, gespeeld door actrice Jessica Aquilina, vaker te zien was in de serie. Ze vond dat haar rol te erg onderbelicht bleef.

Geweigerd

Fergie vertelt: “Ik heb hen aangeboden om ze te helpen. Om het leven achter de muren van Buckingham Palace beter te vatten. Ze hebben mijn hulp geweigerd.”

Debuutroman

Een samenwerking met Netflix zit er niet in, en dus heeft Sarah het over een andere boeg gegooid wat betreft televisie. Zo zou er een streamingdienst zijn die van haar debuutroman Her heart for a compass een dramaserie à la Bridgerton wil maken.

Televisierechten

Het boek moet nog uitkomen, maar Fergie is al flink aan het onderhandelen over de televisierechten. Het historische drama zal gaan over haar eigen familiegeschiedenis. Zo vertelde ze erover: “Ik heb de afgelopen jaren onderzoek gedaan naar mijn familiegeschiedenis met behulp van de koninklijke archieven. Het boek bevat daardoor veel details uit het Victoriaanse tijdperk. Ook heb ik gebruikgemaakt van mijn eigen levensverhaal en ervaringen. Dus het is een verhaal dat mij zeer aan het hart gaat.”

Rick verklapt waar de serie ‘The Crown’ is opgenomen

Bron: AD.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden