Kijkers 'Chateau Meiland' schrikken van de prijs van de sjaals van Martien: “Zijn ze van gouddraad gemaakt of zo?” Beeld Still SBS
Kijkers 'Chateau Meiland' schrikken van de prijs van de sjaals van Martien: “Zijn ze van gouddraad gemaakt of zo?”Beeld Still SBS

Ophef over de prijs van de sjaals van Martien Meiland: “Zijn ze van gouddraad gemaakt of zo?”

Donderdagavond zagen de kijkers van Chateau Meiland alweer de allerlaatste aflevering van het seizoen. Er gebeurde een hoop, maar over één ding kwam veel ophef.

Tara StokdijkStill SBS

In deze laatste aflevering zagen we de boeklancering van Erica, hoe de hele familie naar de sinterklaasfilm ging waarin Martien speelt én dat de familie de opgezette hond Bommel in ontvangst nam.

Centjes verdienen

Er moest echter ook gewoon gewerkt worden. Zo probeerden Martien en Erica wat knaken te verdienen door een kraam te huren om chateauwaardige items te verkopen. En natuurlijk was de familie weer veel in hun eigen kantoorpand te vinden, waar de bestellingen worden verstuurd.

Aan het werk

Onder andere de sjaals van Martien moesten op de post worden gedaan. Dat bleek makkelijker gezegd dan gedaan, zeker als je, zoals Martien, niet weet wat een brievenbuspakketje is. Gelukkig kon dochter Maxime een helpende hand bieden.

Dure sjaals

Er is één ding waar de kijkers donderdagavond echt van schrokken, en nee, dat was niet de opgezette hond. De prijs van de sjaals die Martien verkoopt, schoot bij veel kijkers in het verkeerde keelgat. De oud-kasteelheer blijkt er namelijk een prijskaartje van €139 aan te hebben gehangen.

Reacties

Overigens zijn niet alle sjaals zo duur. Wanneer je een blik op zijn website werpt, zie je dat er ook exemplaren voor €49,95 en voor €99,- worden verkocht. Maar laten we eerlijk zijn: ook dat is niet niks. Op Twitter laten kijkers massaal weten dat ze de sjaals veel te duur vinden.

Maxime Meiland vertelt over haar moeilijke jeugd

Bron: SBS, Twitter.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden