Oud-deelnemer Jeroen doet boekje open over geheimhoudingsclausule ‘Married at first sight’ Beeld ThinkStock
Oud-deelnemer Jeroen doet boekje open over geheimhoudingsclausule ‘Married at first sight’Beeld ThinkStock

Shownieuws

Oud-deelnemer Jeroen doet boekje open over geheimhoudingsclausule ‘Married at first sight’

Als Jeroen Jansema zich in 2019 opgeeft voor Married at first sight, heeft hij geen idee wat hem te wachten staat. Hij wordt gekoppeld aan Antoine, maar helaas voor de twee houdt hun huwelijk geen stand. Ook blijkt er achter de schermen het één en ander plaatsgevonden te hebben. In de Story doet Jeroen als één van de weinige MAFS-kandidaten een boekje open over de geheimhoudingsclausule die kandidaten moeten tekenen.

Erandi GodinezThinkStock

Voordat de opnames van start gaan, moet Jeroen eerst de clausule ondertekenen. En niet alleen hij, zo blijkt nu. “Ook al mijn familieleden en vrienden die op het huwelijk zouden zijn moesten tekenen. Er stond in dat we twee jaar lang niets naar buiten mochten brengen en dat we niet op een negatieve manier over MAFS mochten praten. En dat op straffe van 50.000 euro. Dat leek me toen prima.”

Je zorgt er wel voor dat je je mond houdt

Inmiddels denkt hij daar anders over. “Twee jaar lang je mond houden tegen de buitenwereld is zwaar. Eén van de andere deelnemers had destijds een interview aan een tijdschrift gegeven en daar was hij op aangesproken. Er zou een boete volgen. Ik weet niet of diegene dat echt heeft moeten betalen, maar je zorgt er daarna wel voor dat je je mond houdt.”

Het was heel zwaar

Inmiddels is de twee jaar voorbij en kan Jeroen dus weer vrijuit praten over zijn deelname. “Met alles wat ik nu weet, zou ik niet meer meedoen aan MAFS. Het was heel zwaar”, zo moet hij concluderen.

Bron: Story

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden