Humberto Tan Beeld Brunopress
Humberto TanBeeld Brunopress

Over dít kwetsbare onderwerp is Humberto Tan openhartig in Zomergasten

Zondagavond was de eerste aflevering van een nieuw seizoen Zomergasten, met Humberto Tan als gast. Zijn kwetsbaarheid viel in de smaak bij de kijkers.

Lizette van LoenenBrunopress

Presentator Janine Abbring kondigde haar gast aan als ‘zelfverzekerder dan ooit’, maar in werkelijkheid heeft het zelfvertrouwen van Humberto een flinke deuk opgelopen toen hij drie jaar geleden afscheid moest nemen van ‘zijn’ RTL Late Night vanwege dalende kijkcijfers.

Hand in eigen boezem

Humberto vertelt dat hij zichzelf hier vooral de schuld van geeft. “Uiteindelijk zit ik aan die tafel en probeer je er iets van te maken. Natuurlijk zijn er altijd omstandigheden die ermee te maken hebben. Toen het goed ging, ging het ook om mij. Maar je moet ook voor de troepen staan als het niet goed gaat. Net zoals bij een minister. Daar wordt je voor betaald”, vertelt hij in het programma.

Praten met een coach

Dat hij zich verdrietig en kwetsbaar voelde na de stop van RTL Late Night, steekt Humberto niet onder stoelen of banken. Daarom koos hij ervoor om met een coach te praten. “Het heeft wel een prijs, een enorme prijs zelfs. Het heeft tegelijkertijd geen zin om te blijven hangen in die ellende. Je moet vooruit.”

Andere onderwerpen die Humberto besprak, waren racisme, het rechtssysteem, voetbal en de geruchten over zijn affaire met Dionne Stax. Daar liet hij verder niets over los.

Lovende reacties op Twitter

Zijn kwetsbaarheid werd goed ontvangen door de iets meer dan half miljoen kijkers. Op Twitter lieten mensen zich lovend over Humberto en de onderwerpen die hij aan de kaak stelde uit.

Bron: RTL Boulevard, Twitter

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden