AMSTERDAM, 03-10-2021, Pathe Noord 

Premiere De Grote Sinterklaasfilm - Trammelant in Spanje Brunopress/Patrick van Emst

Op de foto:    Henny Huisman Beeld Brunopress/Patrick van Emst
AMSTERDAM, 03-10-2021, Pathe Noord Premiere De Grote Sinterklaasfilm - Trammelant in Spanje Brunopress/Patrick van EmstOp de foto: Henny HuismanBeeld Brunopress/Patrick van Emst

(Over)groot nieuws voor Henny Huisman: “Heel bijzonder, een godsgeschenk”

Henny Huisman is zo trots als een pauw: de presentator verklapte zaterdagavond in Shownieuws dat hij volgend jaar overgrootvader wordt. Kleindochter Emma (19) en haar vriend Maurits verwachten een kleintje.

Kim Van WeeringBrunopress/Patrick van Emst

Zowel hijzelf als zijn vrouw Lia waren blij verrast met het heuglijke babynieuws. “Ze zijn nog jong, maar hebben al heel lang verkering met elkaar en klikt enorm. Het zijn twee schatten en ze zijn echt wel een beetje voor elkaar geboren”, vertelde Huisman in de uitzending. “Zelf waren we ook jong - een jaar of 23, 24 - dus we kunnen er ook niet te veel van zeggen.”

Meer dan welkome verrassing

Het stel deelde zaterdagavond ook zelf het blije babynieuws op sociale media. “Het kwam als een verrassing, maar je bent meer dan welkom”, schreef de vader in spé bij de foto met de echo.

Huisman vind het ‘een godsgeschenk’ dat hij overgrootvader wordt. “Wie kan dat zeggen?”

Libelle TV sprak Henny Huisman voor het item ‘Wanneer heb je voor het laatst’, waarin de presentator onder meer vertelt wanneer hij voor het laatst een traantje gelaten heeft:

Bron: Shownieuws & Instagram Emma la Croix

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden