Pauline Wingelaar Beeld Brunopress
Pauline WingelaarBeeld Brunopress

Pauline Wingelaar openhartig over verlies te vroeg geboren dochtertje

Begin oktober maakte Pauline Wingelaar (35) bekend dat haar dochtertje vanwege een vroeggeboorte is overleden. In het nieuwe seizoen van Echte Gooische moeders vertelt ze hier openhartig over.

Openhartig

Belle, zoals het meisje heet, werd op 30 september geboren met 22 weken.

Het echte leven

“Dit is wel het echte leven en daarom wil ik mijn verhaal met jullie delen”, vertelt Pauline in de promo van het tweede seizoen. Daarna volgt een hartverscheurend fragment van Pauline in tranen. “Ik zou haar graag nog één keer willen vasthouden...”, stamelt ze.

De andere Gooische moeders proberen haar te troosten. Het filmpje eindigt met de woorden: “Samen kunnen we alles aan!”

Ernstige complicaties

Enkele dagen nadat Belle was overleden, deelde Pauline het verdrietige nieuws op Instagram. “De afgelopen twee weken hebben zich helaas ernstige complicaties rondom mijn zwangerschap voorgedaan”, schreef ze toen.

“Met precies twintig weken braken mijn vliezen. ‘Madeliefje’ (zo noemde ik haar in mijn buik) en ik hebben samen zo hard gevochten tegen de natuur, want zolang ons meisje niet opgaf, deden wij het ook niet.”

Pauline deelde ook een kaart die is gemaakt voor de geboorte en sterfte van Belle, met een tekening van een madelief en een hartverscheurend gedichtje.

Het nieuwe seizoen van Echt Gooische moeders is vanaf 25 november te zien op Videoland.

Marja’s kleinkinderen werden veel te vroeg geboren:

Bron: Echte Gooische moeders, Instagram.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden