Caroline van der Plas bij 'De slimste mens' Beeld Screenshot NPO2
Caroline van der Plas bij 'De slimste mens'Beeld Screenshot NPO2

Televisie

Plaatje van spinazie zorgt voor verwarring bij kijkers ‘De slimste mens’

In de nieuwste aflevering van De slimste mens kreeg cabaretier Lisa Loeb versterking van twee nieuwe gezichten: politicus Caroline van der Plas en advocaat Meike Lubbers. Maandagavond was er één vraag in het bijzonder die voor verwarring zorgde bij de kijkers.

RedactieScreenshot NPO2

De verwarring ontstond bij het spelonderdeel ‘De galerij’. Meike kreeg acht plaatjes van verschillende soorten gewassen te zien. Ze raadde vijf van de acht gewassen goed wat betekende dat de overgebleven afbeeldingen mochten worden geraden door Lisa en Caroline.

Reacties

De laatste afbeelding werd door geen van drieën goed geraden. Meike dacht aan pastinaak, bieten of wortels, Lisa aan knollen en Caroline aan bloemkool of rode kool. Presentator Philip Freriks gaf uiteindelijk het verlossende antwoord: het laatste plaatje was een foto van spinazie.

“Vreemde spinazie? Het leken eerder groene kolen”, reageert een kijker op Twitter. Een ander: “Aii... Caroline van der Plas die een gewas niet herkent... toch wel pijnlijk.”

Caroline van der Plas draagt groot verdriet met zich mee:

Bron: Twitter

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden