Acteur Bram Biesterveld getroffen door beroerte Beeld BrunoPress/Patrick van Emst
Acteur Bram Biesterveld getroffen door beroerteBeeld BrunoPress/Patrick van Emst

Pommetje Horlepiep-acteur Bram Biesterveld (83) getroffen door beroerte

Bram Biesterveld (83) is getroffen door een beroerte en ligt in het ziekenhuis. Zijn dochter Carina en kleinzoon zaten bij hem in de auto toen dat gebeurde.

Tara StokdijkBrunoPress/Patrick van Emst

De Pommetje Horlepiep- en Zeg ‘ns aaa-acteur was onderweg naar een avondje voetbal met zijn kleinzoon toen hij plots onwel werd, vertelt Carina aan de Telegraaf.

Bram Biesterveld getroffen door beroerte

Bram klonk eerst wat warrig en werd daarna stil. Carina beschrijft: “Mijn oudste zoon, die op de achterbank zat, probeerde hem nog iets te drinken te geven, maar er kwam niets meer uit. Daarop heb ik direct rechtsomkeert gemaakt en zijn we naar het ziekenhuis gereden.”

Hoe gaat het nu met hem?

De acteur ligt nog in het ziekenhuis. Afgelopen dinsdag werd hij 83 jaar, maar van zijn verjaardag heeft hij weinig meegekregen. Carina vertelt hoe het nu met hem gaat: “Zijn rechterhand is nog gevoelloos en praten gaat moeizaam. Hij is wat warrig, alsof hij steeds niet op een woord kan komen, en af en toe is hij ook nog wel onverstaanbaar.”

Angst en machteloosheid

De acteur komt zelf ook aan het woord: “Van het moment in de auto herinner ik me maar een paar flarden.” Hij is behoorlijk van het voorval geschrokken: “Het feit dat de klachten blijven terugkomen, maakt me een beetje angstig en dat op bed liggen zelfs een beetje machteloos. Maar ik zet door, ik wil nog wel even mee! Ik houd de moed erin en met de hulp van de lieve zusters en broeders hier hoop ik er snel weer bovenop te zijn.”

Je kunt acteur Bram Biesterveld naast Pommetje Horlepiep en Zeg ‘ns aaa ook kennen van zijn rol in Westenwind.

Goed nieuws over de gezondheid van Bas van Toor (86):

Bron: de Telegraaf.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden