Prachtige foto's: Royce de Vries is in het huwelijksbootje gestapt Beeld ANP /  ANP
Prachtige foto's: Royce de Vries is in het huwelijksbootje gestaptBeeld ANP / ANP

Prachtig bruidspaar: Royce de Vries is in het huwelijksbootje gestapt

Royce de Vries, de zoon van de in juli 2021 overleden Peter R. de Vries, is in het huwelijksbootje gestapt.

Tara StokdijkANP / ANP

Hij en zijn grote liefde Amanda gaven elkaar afgelopen zaterdag het jawoord. Hiervan deelt Royce nu mooie foto's op Instagram.

Royce de Vries getrouwd

Vorige maand trouwden Royce en Amanda al voor de wet. Daar was een klein groepje mensen bij aanwezig, maar nu werd de bruiloft echt groots gevierd.

Mooie foto's

Royce deelt een drietal foto's van de bruiloft op Instagram. De liefde spat van de kiekjes af. “Afgelopen zaterdag eindelijk ‘echt’ getrouwd met Amanda”, schrijft hij bij de foto's.

Lach en een traan

“Een onvergetelijke dag met een lach en een traan, maar wat vooral overheerst zijn de gevoelens van blijdschap en geluk”, aldus Royce. Hij bedankt zijn weddingplanner “voor het organiseren van deze mooiste dag” en zijn trouwambtenaar “voor alle mooie en rake woorden.”

Felicitaties

Royce ontvangt vele felicitaties, ook uit bekend Nederland. Zo wordt hij onder andere door William Rutten, Maik de Boer, Danny de Munk gefeliciteerd met zijn huwelijk.

Zoontje

Royce en Amanda hebben samen een zoontje. In november 2020 werd Fender Peter de Vries geboren, vernoemd naar Royce’s vader, Peter R. de Vries. Uiteraard was de kleine man ook bij de bruiloft van zijn ouders.

Sanne Vogel en haar vriend Melchior Schimmel zijn al een lange tijd verloofd, maar de huwelijksdatum is nog niet geprikt. Dit is waarom:

Bron: Instagram

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden