Práchtige trouwfoto’s: Tommie Christiaan is in het huwelijksbootje gestapt Beeld BrunoPress/ArjoFrank Fotografie
Práchtige trouwfoto’s: Tommie Christiaan is in het huwelijksbootje gestaptBeeld BrunoPress/ArjoFrank Fotografie

Práchtige trouwfoto’s: Tommie Christiaan is in het huwelijksbootje gestapt

Musicalster Tommie Christiaan en zijn vriendin Jamie zijn afgelopen zaterdag in het huwelijksbootje gestapt. Tommie deelt prachtige foto's van de bijzondere dag op Instagram.

Tara StokdijkBrunoPress/ArjoFrank Fotografie

Tommie, bekend van de musical Zorro, vroeg Jamie vorig jaar juni ten huwelijk.

Tommie Christiaan is getrouwd

Op Instagram zien we foto's van hoe Tommie naar het altaar loopt, van dé kus en van hoe het stel de bruidstaart aansnijdt. Ook zien we ze dansend en kunnen we Jamie’s prachtige jurk uitgebreid bewonderen.

Droom is uitgekomen

Tommie schrijft bij de foto's: “Onbeschrijfelijk trots dat ik deze prachtige dame mijn vrouw mag noemen vanaf nu. We zijn het allebei eens. Onze droom is uitgekomen en het heeft zelfs al onze verwachtingen overtroffen!”

Meer dan perfect

Ook schrijft hij: “Om dit te mogen beleven, elkaar het jawoord te geven voor al onze dierbaren op de plek waar Jamie is geboren en opgegroeid, getrouwd worden door niemand minder dan haar moeder en de fantastische Jörgen Rayman als trouwambtenaren. Bodi die samen met zijn grote zus Lily de ringen kwam brengen, de geloften, het feest, Kenny B die ons toezong, het fantastische eten van Rodger’s BBQ, het weer, de belachelijk goede band van Kelvin Allisson, de liefde. Het was meer dan perfect.”

Dankwoord

Verder schrijft hij een dankwoord aan iedereen die de bruiloft mogelijk heeft gemaakt: “We hadden dit nooit voor elkaar gekregen zonder alle lieve mensen die keihard hebben gewerkt en met name onze ceremoniemeester, vriend voor het leven en keiharde werker Stefan Veroude. Woorden zijn niet genoeg om onze dankbaarheid te uitten.”

Gezin

Vorig jaar maart werden Tommie en Jamie ouders van hun eerste kindje samen, zoontje Bodi. Én er is nog een kleintje op komst, zo maakten ze vorige week bekend. “Wij zijn superblij om met jullie te delen dat er weer een kleintje op komst is”, schreef Tommie toen. Hij heeft ook een dochter uit een eerdere relatie.

Ook mooi liefdesnieuws voor Astrid Engels:

Bron: Instagram

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden