null Beeld EM-Press/Patrick van Emst
Beeld EM-Press/Patrick van Emst

Prins Bernhard junior steekt handen uit de mouwen na Grand Prix: hij werd afval prikkend gespot in Zandvoort

Prins Bernhard hoopte punten te scoren bij het Nederlandse volk door de Formule 1 naar ons land te halen, maar zijn imago liep daarmee ook een deuk op. Zelfs met het afval prikken lijkt hij niet goed te kunnen doen.

Tara StokdijkEM-Press/Patrick van Emst

Prins Bernhards kreeg veel kritiek toen bleek dat hij artiesten gratis wilde laten optreden tijdens de Grand Prix afgelopen weekend. Ook op het evenement zelf kwam een hoop kritiek. Want waarom mocht de Formule 1 wél doorgaan en heel veel andere evenementen niet? Inmiddels heeft prins Bernhard geprobeerd zich van van zijn goede kant te laten zien. De mede-eigenaar van het circuit in Zandvoort werd afval prikkend gespot op de boulevard, meldt RTL Boulevard.

Prins Bernhard prikt afval

Afgelopen weekend gingen de beelden van een overvol Zandvoort op internet rond. Het was natuurlijk te verwachten dat de boulevard van Zandvoort na de komst van zoveel mensen bezaaid zou liggen met achtergelaten zooi.

Gespot

Prins Bernhard bleek de beroerdste niet. De IJmuider Courant deelt een foto waarop te zien is dat de prins afval is gaan prikken na het evenement. De fotograaf vertelt: “Ik liep toevallig langs. Ik zag veel Grand Prix-medewerkers helpen met opruimen en complimenteerde een ervan, die mij attendeerde op de prins die ik net voorbij gelopen was.”

Reacties

Op veel lof hoeft de prins helaas ook dit keer niet te rekenen. Veel reacties op de foto zijn behoorlijk kritisch. Zo noemen mensen de actie van de prins niet oprecht en denken ze dat hij het alleen maar doet voor goede pr.

Prins Bernhard van Oranje boos om posters van kunstenaar

Bron: RTL Boulevard.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden