Rachel Hazes en Yvonne Coldewijer tegenover elkaar in rechtbank Beeld BrunoPress
Rachel Hazes en Yvonne Coldewijer tegenover elkaar in rechtbankBeeld BrunoPress

Rachel Hazes en Yvonne Coldewijer tegenover elkaar in rechtbank

Rachel Hazes (52) en Yvonne Coldewijer (36) ontmoeten elkaar maandag in de rechtbank van Amsterdam. Rachel eist dat Yvonne, bekend van haar juicekanaal Life of Yvonne, een rectificatie plaatst bij een video die ze online zette.

Faye BosBrunoPress

Volgens Rachel doet Yvonne in de video ‘onjuiste en zeer kwetsende uitlatingen’. Die gaan over Rachels rol bij het uitlekken van een persoonlijke brief van zoon André Hazes aan diens ex Sarah van Soelen.

Alle perken te buiten

Ook deed Yvonne uitspraken over de band tussen moeder Rachel en zoon André. Jaap Versteeg, de advocaat van Rachel, laat weten dat zij ‘best tegen een stootje kan’, maar dat de uitspraken van Yvonne ‘alle perken te buiten’ gaan. Volgens hem moet het delen van deze ‘roddels’ stoppen.

‘Gecremeerde kroket’

Yvonne zegt onlangs een extra sommatie te hebben ontvangen van Versteeg, waarin staat dat ze Rachel niet langer een ‘gecremeerde kroket’ mag noemen.

Yvonne deelt op Instagram: “Gecremeerd refereert volgens de advocaat aan de dood en dat wordt door haar als pijnlijk ervaren. Ik schaam me oprecht dat we het in de rechtbank over de betekenis van ‘gecremeerde kroket’ moeten gaan hebben.”

Niet laten intimideren

Yvonne haalde de beruchte video eerder offline na een sommatie van Rachel, maar besloot die op 27 december toch weer online te zetten. Volgens haar is er namelijk geen contact tussen Rachel en haar zoon. “We hebben de waarheid zelf kunnen aanschouwen en ik zal me daarom ook niet laten intimideren.”

Bron: AD.nl, RTL Boulevard, Linda.nl

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden