Frank Dane Beeld Brunopress/Patrick van Emst
Frank DaneBeeld Brunopress/Patrick van Emst

Radio 538-luisteraars nemen het op voor Frank Dane en ook Wietze heeft gereageerd

Dinsdag werd bekend gemaakt dat Frank Dane ‘zijn’ ochtendshow bij Radio 538 kwijtraakt aan collega’s Wietze de Jager en Klaas van der Eerden. Luisteraars nemen het voor de radio-dj op.

Tara StokdijkBrunopress/Patrick van Emst

En daar reageert Wietze dan weer heel begripvol op.

Talpa in gesprek met Frank

Talpa is momenteel in gesprek met Frank. Zijn gaan kijken hoe de toekomst van Frank er bij 538 uit gaat zien, laat een woordvoerder weten. “Wat ons betreft blijft Frank zeker betrokken bij 538. Wij hebben ideeën over de volgende fase van zijn carrière en zijn daar op dit moment over in gesprek met hem en zijn team.”

Wietze reageert

Inmiddels heeft ook Wietze de Jager op het nieuws gereageerd: “Wij vinden het natuurlijk waanzinnig, dat we dat vertrouwen krijgen. En tegelijkertijd ook alle respect voor team Dane, want dat is natuurlijk minder nieuws voor hen", liet hij woensdag weten op de radio.

‘Alle respect’

Hij vervolgde: “We begrijpen de berichten. Alle respect ook voor hen, dat is natuurlijk geen leuke situatie waar zij op dit moment in zitten.” Tegen de luisteraar zei hij tot slot: “Ik vind het fantastisch om dit avontuur samen aan te gaan, ook met jou aan de andere kant van de radio. We gaan er iets moois van maken.’’

Reacties

Frank zou pas maandag op de hoogte zijn gebracht dat zijn ochtendprogramma wordt overgenomen, waarna het nieuws dinsdag al naar buiten werd gebracht. Luisteraars nemen het op voor Frank en vinden het schandalig dat hoe dit is gegaan.

Moeder Frank Dane en Robert Jensen staat nog altijd positief in het leven:

Bron: Nu.nl, Twitter

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden