Goed nieuws voor de fans van 'Boerderij van Dorst': er komt een tweede seizoen Beeld Brunopress/Patrick van Emst
Goed nieuws voor de fans van 'Boerderij van Dorst': er komt een tweede seizoenBeeld Brunopress/Patrick van Emst

Leuk liefdesnieuws

Raven van Dorst over nieuwe liefde: ‘We zijn meteen gaan samenwonen’

Leuk liefdesnieuws voor Raven van Dorst: de presentator heeft een nieuwe liefde in diens leven. “Fantastisch, en tegelijk soms ook wel confronterend”, zegt die daarover in een interview met Linda.

RedactieBrunopress/Patrick van Emst

Vlak voor coronatijd werd Raven versierd door een bijzonder iemand. “We leerden elkaar vlak voor de eerste lockdown kennen en hebben toen besloten dat ze bij mij kwam wonen”, vertelt Raven daarover aan Linda. Ravens nieuwe liefde woonde in Berlijn. De twee hadden geen keuze: of ze zouden elkaar amper zien door corona, of ze zouden bij elkaar intrekken. “Dan zit je dus wel direct op elkaars lip. We zijn echt in het diepe gesprongen. Vluchten kon niet meer”, aldus Raven.

‘Het voelt fucking goed’

Gelukkig voor Raven is vluchten ook helemaal niet nodig. “Het voelt gewoon fucking goed”, zegt die. “Ook omdat het steeds vrijer en opener wordt.” Zo geeft de presentator aan eindelijk iemand ontmoet te hebben met wie alle bespreekbaar is. “Iemand die goed kan luisteren, die dingen open kan laten, die mij de ruimte geeft. En andersom.”

Intens

Wel vertelt Raven in het interview met Linda dat de relatie ook ‘intens’ is omdat de twee zo close zijn. “Closer dan ik ooit met iemand geweest ben.” Ook is Ravens nieuwe liefde niet iemand die over zich heen laat lopen. “Zij geeft me gewoon een grote bek als ze vindt dat ik normaal moet doen. Wat heel fijn is, want dat houdt me gegrond. Ik moet tegengas krijgen.”

Bron: Linda.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden