Rowan en Astleigh uit ‘MAFS’ zetten déze romantische stap in hun relatie Beeld  Nander de Wijk / NT Visuals
Rowan en Astleigh uit ‘MAFS’ zetten déze romantische stap in hun relatieBeeld Nander de Wijk / NT Visuals

Shownieuws

Rowan en Astleigh uit ‘MAFS’ zetten déze romantische stap in hun relatie

Er komen niet veel succesverhalen voort uit Married at first sight, maar Rowan en Astleigh zijn toch wel de uitzondering op de regel. De twee zijn nog steeds samen en stapelgek op elkaar. En het gaat zelfs zó goed, dat Astleigh een wel heel liefdevol gebaar maakte naar Rowan.

Erandi Godinez Nander de Wijk / NT Visuals

In zijn Instagram Stories laat hij zien dat ze een belangrijke en betekenisvolle stap in hun relatie hebben genomen. Hij nam namelijk de achternaam van Rowan aan. Dit betekent dat hij vanaf nu door het leven gaat als Astleigh van Emden-Eckhardt. Het is dus nog steeds dik aan tussen de twee, ondanks eerdere geruchten over een breuk.

Dubbele achternaam

Rowan en Astleigh gaven elkaar op 14 september 2021 het ja-woord in Married at first sight en zijn inmiddels dus al meer dan een jaar getrouwd. Rowan nam eerder al de achternaam van Astleigh aan. De twee plaatsen samen geregeld kiekjes op Instagram met liefdevolle teksten:

Bron: Instagram

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden