Roxeanne Hazes Beeld Brunopress
Roxeanne HazesBeeld Brunopress

Therapeutisch album

Roxeanne Hazes is bezig met nieuwe muziek over therapie en zelfliefde

Roxeanne Hazes was onlangs te gast bij de podcast Frontrow en heeft in een openhartig gesprek verteld dat ze bezig is met het schrijven van nieuwe muziek. Haar inspiratie haalt ze uit de therapie die ze heeft gevolgd en haar zoektocht naar zelfliefde.

RedactieBrunopress

“Mijn vorige album ging erg over liefdesverdriet en hartenpijn”, vertelt Roxeanne. “Dat heb ik nu niet meer. Maar ik voel nog wel liefdesverdriet naar mijzelf toe. Ik merk dat ik nu schrijf over het vinden van zelfliefde en het afsluiten van bepaalde hoofdstukken in je leven. Ik ga best diep om op die plek te komen. Na een dag schrijven ben ik echt kapot.”

Taboe doorbreken

Alles wat ze de afgelopen jaren heeft meegemaakt, wil ze graag met haar fans delen. “Dit moet een therapeutisch album worden, over mijn reis door de therapiesessies en mijn eigen gedachtes en mijn leven. Het thema wordt ineens veel groter.” Zo wil ze graag het taboe op therapie doorbreken. “Voordat ik in therapie ging, dacht ik: moet ik nou alles gaan delen met een wildvreemde? Waar begin ik, wat spannend! Maar ik vond het zo fijn om mijn hele rugzakje met shit en ellende bij iemand anders te droppen.”

Famile Hazes

In de podcast doet de zangeres ook een boekje open over de perikelen van de familie Hazes. Ze vertelt onder andere dat ze blij is dat ze daar niet standaard onderdeel vanuit maakt. “Dat is echt heel erg fijn. Ik ben een eigen persoon, ik maak eigen muziek, ik heb mijn eigen gezin. Ik focus heel erg op positiviteit en ben open over wat ik doormaak en probeer mensen daar verder in te helpen.”

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: RTLBoulevard

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden