Roxeanne Hazes sleept haar moeder voor de rechter vanwege erfenis Beeld BrunoPress/ArjoFrank Fotografie
Roxeanne Hazes sleept haar moeder voor de rechter vanwege erfenisBeeld BrunoPress/ArjoFrank Fotografie

Roxeanne Hazes sleept haar moeder voor de rechter vanwege erfenis

Ruim achttien jaar na het overlijden van André Hazes sleept dochter Roxeanne Hazes haar moeder voor de rechter. Het is een kwestie over de flinke erfenis die Hazes senior achterliet. Dat bevestigt RTL Boulevard zojuist.

Birgit RoobolBrunoPress/ArjoFrank Fotografie

De zaak kwam aan het licht omdat er een datum is geprikt voor een kort geding: de zaak dient op 9 februari.

Ruzie tussen Roxeanne en Rachel

Vorig jaar werd al duidelijk dat Roxeanne en haar moeder Rachel niet echt lekker door een deur gaan. In het programma De beste zangers was de zangeres heel openhartig over de slechte band met haar moeder. Kijkers reageerden vol lof, al schilderde Rachel Hazes dit meteen af als fabeltje.

Ook broertje André stond niet achter de beschuldigingen en zo werd het vuurtje lekker opgestookt. Roxeanne zei daar overigens over tegen RTL: “Ik sta precies achter wat ik heb gedeeld.” Onlangs sprak ze zich in een podcast-interview openlijk uit dat ze haar zoontje Fender tegen haar familie wil beschermen. Roxeanne blijft dus het liefst ver weg van haar familie.

Toch gaat ze de confrontatie aan. Afgelopen jaar was er in de rechtszaal al wat getouwtrek over geld, nu sleept ze haar moeder dus voor de rechter. Roxeanne heeft het kort geding samen aangespannen met de persoon die na het overlijden van Hazes senior in 2004 testamentair bewindvoerder was. Advocaat Royce de Vries staat Rachel Hazes bij, maar hij wilde geen reactie geven aan RTL Boulevard. De woordvoerder van Roxeanne Hazes beweert dat alleen zij en haar broer André Hazes erfgenamen zijn.

Zou Rachel op de steun van deze vriendin kunnen rekenen?

Bron: RTL Boulevard

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden