AMSTERDAM - Radio-dj Ruud de Wild in de studio in het VUmc. De Wild is na een periode van ziekte weer terug op de radio te horen tijdens het KRO-NCRV-middagprogramma De Wild in de Middag. De Wild maakte eerder bekend dat hij darmkanker had en tijdelijk zou stoppen met zijn radioprogramma. ANP ROBIN VAN LONKHUIJSEN Beeld Hollandse Hoogte /  ANP
AMSTERDAM - Radio-dj Ruud de Wild in de studio in het VUmc. De Wild is na een periode van ziekte weer terug op de radio te horen tijdens het KRO-NCRV-middagprogramma De Wild in de Middag. De Wild maakte eerder bekend dat hij darmkanker had en tijdelijk zou stoppen met zijn radioprogramma. ANP ROBIN VAN LONKHUIJSENBeeld Hollandse Hoogte / ANP

Welkom terug!

Ruud de Wild moest ‘wel weer wennen’ aan eerste werkweek na negen maanden ziekte

Het gaat goed met Ruud de Wild. De 52-jarige radiomaker legde tijdelijk zijn werk naast zich neer vanwege darmkanker maar deze week is hij weer begonnen op NPO Radio 2. Bij Op1 vertelt hij dat het ‘wel weer wennen’ is om aan het werk te gaan.

Lize de BontHollandse Hoogte / ANP

Ruud kreeg een jaar geleden de prognose darmkanker en moest verschillende operaties ondergaan om weer beter te worden.

Tijdbom

De radio-dj schoof aan bij Op1 om te vertellen over zijn diagnose en hoe het is om weer terug te zijn op de radio. Het moment waarop Ruud te horen kreeg dat hij darmkanker had, was voor hem erg confronterend. “Je weet dat er een tijdbom in je lichaam zit”, vertelt hij.

Even wennen

Momenteel maakt Ruud het goed en is hij kankervrij verklaard. Deze week heeft hij zijn radiowerkzaamheden weer opgepakt, maar dat was ‘even wennen’. “Negen maanden ben ik bezig geweest met kanker en ineens ben ik weer aan het werk”, legt hij uit.

Terug op de radio

Ruuds radioprogramma De Wild in de middag is elke week van maandag tot en met donderdag te horen op NPO Radio 2.

Olcay en Ruud vertellen wie er altijd gelijk heeft:

Bron: RTLBoulevard

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden