Emee Franken voor Libelle Beeld Emee Franken voor Libelle
Emee Franken voor LibelleBeeld Emee Franken voor Libelle

Samantha Steenwijk krijgt doodsbedreigingen na deelname ‘De verraders’

Voor Samantha Steenwijk (35) heeft haar deelname aan het programma De verraders een negatieve wending gekregen: de zangeres laat namelijk in de Veronica Inside Ochtendshow weten dat ze doodsbedreigingen krijgt omdat ze medeverrader Holly Mae Brood wist weg te spelen.

DE VERRADERS

De nare reacties hebben ervoor gezorgd dat Samantha inmiddels flinke spijt heeft van haar deelname aan het programma.

Samantha: “Het gaat me nu echt wel een beetje te ver”

Samantha wist met een sluwe actie ervoor te zorgen dat medeverrader Holly Mae werd weggestemd. De kijkers van het programma waren hier allesbehalve blij mee en lieten dat weten ook: de zangeres ontving veel nare reacties en ook zelfs doodsbedreigingen. “Ik moet wel eerlijk zeggen, dat ik echt wel veel kan hebben. Maar dat ik nu doodsbedreigingen krijg voor dit spelletje, dat is wel echt heftig”, zo vertelt ze in de Veronica Inside Ochtendshow. Voor Samantha is de lol er inmiddels dan ook vanaf. “Het gaat me nu echt wel een beetje te ver moet ik eerlijk zeggen.”

Andere beleving

Desondanks heeft Samantha besloten om geen aangifte te doen. “Maar het doet me wel wat. Dat kan ik wel zeggen en dat is voor het eerst van mijn leven.” Volgens Samantha is de manier waarop de BN’ers het spel beleven heel anders dan wat je uiteindelijk op televisie ziet. “Ze kunnen maar een aantal verhaallijnen tonen, terwijl we met achttien deelnemers misschien wel achthonderd verhaallijnen hebben gehad”, zo legt ze uit. “Dat is een beetje het vervelende, dat het nu anders overkomt bij mensen dan dat ik het daadwerkelijk bedoeld heb. Dus wat dat betreft denk ik: ‘misschien had ik het over moeten slaan’. Wie weet komt het nog goed in de finale, want ik heb geen flauw idee hoe die eruit gaat zien.”

Samantha Steenwijk pakt oude hobby op: “Ik heb een paard gekocht”:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: RTL Boulevard. Beeld: Esmee Franken voor Libelle.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden