Snapshots: Monique Westenberg neemt lifecoach in de arm en Fred van Leer laat volgers gieren Beeld BrunoPress
Snapshots: Monique Westenberg neemt lifecoach in de arm en Fred van Leer laat volgers gierenBeeld BrunoPress

Snapshots: Monique Westenberg neemt lifecoach in de arm en Fred van Leer laat volgers gieren

Wat doen de sterren vandaag? De online redactie gaat scrollend de dag door en zet de leukste kiekjes van bekend Nederland op een rijtje. Vandaag met onder anderen Sarah van Soelen, Beau van Erven Dorens, Fred van Leer en Monique Westenberg.

RedactieBrunoPress

Beau van Erven Dorens

Dacht je dat Beau van Erven Dorens zijn wilde manen altijd weet te temmen? Dan heb je het mis. Hij gooit weelderig kiekje waarop hij zijn bad hair day showt op Instagram. Ach, hij kan het hebben!

Bas Smit en Nicolette van Dam

Dit bekende stel zit – zoals zij wel vaker doen – weer eens heerlijk ergens in een huisje in de natuur. Even helemaal back to basic. Al namen ze dat bij het ontbijt wel érg letterlijk. Een gekookt eitje zou geen overbodige luxe zijn. Gelukkig kunnen ze erom lachen.

Miljuschka Witzenhausen

Miljuschka blijft verbazen met haar bijzondere recepten. Vandaag weer zo eentje: spruitjes uit de airfryer. Apart, maar als het van Miljuschka komt, dan kan alleen maar lekker zijn. Dat is nog eens écht gezond frituren.

Sarah van Soelen

De nieuwe vriendin van André Hazes laat regelmatig zien op Instagram dat zij wel van een levenswijsheid houdt. Ook vandaag stuurt ze weer een optimistische boodschap de wereld in.

Fred van Leer

Fred van Leer weet wel hoe hij de lachers op zijn hand moet krijgen op Instagram. Met de heerlijke video die hij vandaag deelt, sleept hij dan ook weer de ene na de andere hilarische reactie binnen. Herkenbaar?

Prins Louis

De kleine prins is alweer drie jaar oud geworden vandaag en ter ere van deze heuglijke dag gaf het Britse koningshuis dit lieve kiekje vrij. De foto is gemaakt door zijn moeder. En dat deed Kate Middleton om een wel heel speciale reden.

Monique Westenberg

Monique is met een vriendin de natuur in gegaan. Zij liet zich mentaal eens even goed onder handen nemen door een mindset coach. Op Instagram deelt ze wat dat haar voor inzichten heeft gebracht. Wat fijn!

Monique’s zoontje Dré is nu 4 jaar. Maar over 21 jaar zal hij er zó uitzien.

Bron: Instagram. Beeld: Brunopress.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden