Songfestival-kijkers vinden commentaar van Jan Smit storend 
 Beeld Getty Images
Songfestival-kijkers vinden commentaar van Jan Smit storendBeeld Getty Images

Songfestival-kijkers vinden commentaar van Jan Smit storend

Jan Smit en Cornald Maas voorzien de 66ste editie van het Eurovisie Songfestival van commentaar. De opmerkingen van Jan vallen echter niet in smaak bij de kijkers.

Lize de BontGetty Images

Jan Smit geeft tijdens de uitzending zijn ongezouten commentaar. Zo viel het hem op dat Ronela Hajati die zingt namens Albanië snel buiten adem is en vergeleek hij de Litouwse Monika Liu met Calimero. Ook het optreden van Slovenië vond hij niks en Portugal noemde hij saai.

Voor S10 had hij overigens wel een goed woordje over. “Ze zong loepzuiver, ik heb kippenvel”, zegt Jan over haar optreden.

Reacties

Een groot deel van Nederland kijkt momenteel naar het Eurovisie Songfestival en laten via Twitter weten wat ze van het muziekspektakel vinden. Het commentaar van Jan valt duidelijk niet in de smaak. “Jan Smit gaat de prachtige styling van Monika Liu afkraken... Dan denk ik Really Jan??”, schrijft een kijker. Een ander: “Wat een storend commentaar.”

Bron: Twitter

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden