null Beeld RTL / Screenshot
Beeld RTL / Screenshot

Steef uit ‘GTST’ heeft grote mond naar moeder Saskia en daar vinden de kijkers iets van

Het is voor veel ouders met pubers een bekend scenario: je hebt de hulp van je zoon (of dochter) nodig. Of je wil met z’n allen aan tafel, maar je kind moet en zal het ‘potje’ gamen afmaken. Gisteravond overkwam dit moeder Saskia met haar zoon Steef in Goede tijden, slechte tijden. Het programma plaatste een fragment op Instagram en dat leidde tot veel reacties.

Brutaal

“Hou je bek en ga aan de kant!” riep Steef tegen zijn moeder. Zij stond voor het beeld om hem iets te vragen, terwijl hij bezig was met een belangrijk gametoernooi. Saskia trok daarop de stekker uit het apparaat en sloot af met de ferme woorden: “Helpen. Nu.”

Veel reacties

Onder het bericht van Goede tijden, slechte tijden op Instagram regent het reacties. Want ook al is het een fictieve serie, de scène is maar wat herkenbaar voor veel ouders. Zo zegt een kijker: “Zo had ik vroeger tegen me moeder moeten praten. Had alle hoeken van het huis gezien figuurlijk.” Iemand anders schrijft: “Zooooooo ik had hem 3 maanden huisarrest gegeven en de pc het raam uit geflikkerd....”

Behalve woede op de rol van Steef zijn er ook kijkers die zich zorgen maken over de voorbeeldfunctie die televisie kan hebben. “Geen goed voorbeeld voor pubers die kijken”, wordt er gereageerd. Er wordt ook gegrapt onder het fragment. Iemand schrijft: “Ik wanneer de wekker gaat” en een ander vult aan: “Wanneer je voor de 2e keer gezakt bent voor je theorie examen”.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: RTL XL, Instagram.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden