Stefan van der Wielen zorgt met laatste woorden voor hilariteit bij ‘De slimste mens’-kijkers 
 Beeld KRO-NCRV
Stefan van der Wielen zorgt met laatste woorden voor hilariteit bij ‘De slimste mens’-kijkersBeeld KRO-NCRV

Stefan van der Wielen zorgt met laatste woorden voor hilariteit bij ‘De slimste mens’-kijkers

In een nieuwe aflevering van De slimste mens namen cabaretier en acteur Erik van Muiswinkel, zanger Stefan van der Wielen en presentatrice Natasja Gibbs het tegen elkaar op. Hoewel Stefan meerdere afleveringen heeft gewonnen, behoorde hij woensdag niet tot de slimste van de avond.

Lize de BontKRO-NCRV

Stefan verliet het programma met zijn ‘famous last words’.

Nek-aan-nek race

Erik was de slimste van de avond en daarom moesten Stefan en Natasja het tegen elkaar opnemen in de slotronde. Het was een spannende nek-aan-nek race, totdat Stefan de beslissende vraag kreeg: ‘Wat weet je van VVD-fractievoorzitter Sophie Hermans?’ Daar kon de zanger helaas geen goed antwoord opgeven.

Ten onder gegaan door VVD

Stefan baalde dat hij heeft verloren en niet naar de finaleweek gaat. Toch sloot hij zijn Slimste mens-avontuur op een hilarische wijze af. “Toch ten onder gegaan door de VVD, net als de rest van het land”, grapte de zanger.

Reacties

Op Twitter laten fans van het programma weten dat ze het jammer vinden dat Stefan eruit ligt, maar ze kunnen ook lachen om zijn ‘famous last words’. ‘Briljant’, schrijft een kijker. Een ander: ‘Dat Stefan eruit ligt, vind ik oprecht balen’.

Bron: KRO-NCRV

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden