Sterren Scrollen: zoontje 'verrast' Chantal Janzen en Miljuschka trots op dochter Beeld BrunoPress
Sterren Scrollen: zoontje 'verrast' Chantal Janzen en Miljuschka trots op dochterBeeld BrunoPress

Sterren Scrollen: zoontje 'verrast' Chantal Janzen en Miljuschka trots op dochter

Wat doen de sterren vandaag? De online redactie gaat scrollend de dag door en zet de leukste kiekjes van bekend Nederland op een rijtje. Met vandaag: Chantal Janzen ontdekt de dingen die haar zoon Bobby heeft geleerd toen zij een week weg was voor het Eurovisie Songfestival.

Miljuschka Witzenhausen

Miljuschka Witzenhausen (35) blijft geld ophalen voor het Epilepsiefonds. Haar volgers weten inmiddels dat dochter Felina (8) – sinds haar 3de – epilepsie heeft. ‘Zo trots op hoe jij alles iedere keer weer doorstaat’, schrijft ze. Samen brachten moeder en dochter al een bakboek uit om geld op te halen, waar Mil met deze foto opnieuw aandacht voor vraagt.

Jan Dulles

Een bijzondere dag voor Jan Dulles (46). Vandaag kreeg hij een prachtige tekening van Donna van een meisje (17), dat het kunstwerkje op haar dagbesteding maakte. ‘Grote complimenten voor deze tekening, want het is echt een kunstwerk. Je hebt Donna echt sprekend nagetekend’, schrijft de zanger die in december zijn derde kind verwacht.

Olcay Gulsen

Olcay Gulsen (40) staat opnieuw op tegen huiselijk geweld. Met het volgende bericht roept ze iedereen op om de cirkel te doorbreken en het geweld niet te normaliseren.

Marieke Elsinga

Sinds ze in juni 2018 aan elkaar gekoppeld werden als radio-duo, is het dikke mik tussen Marieke Elsinga (34) en Mattie Valk (36). ‘Met mijn grasmat(tie)’, schrijft ze bij deze foto.

Chantal Janzen

Ze is een week van huis geweest voor de presentatie van het Eurovisie Songfestival om vervolgens te ontdekken dat zoontje Bobby veel heeft geleerd in die zeven dagen tijd. Maar of Chantal Janzen (42) haar man Marco daar dankbaar voor is… ‘Wat heb ik nou gezegd Angelo? Dat is toch niet normaal’, vertelt de kleine Bobby in het filmpje, waarin hij een vrouw uit een viral video nadoet.

Freek Vonk

Ook Freek Vonk (38) heeft inmiddels zijn coronavaccinatie gehaald én hij kan het iedereen aanraden.

Beeld: BrunoPress

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden