Een huis vol - Familie Buddenbruck Beeld Stijn Ghijsen/KRO-NCRV
Een huis vol - Familie BuddenbruckBeeld Stijn Ghijsen/KRO-NCRV

Thaila Buddenbuck van ‘Een huis vol’ reageert op emigratie familie Jelies: ‘Zou ik niet doen’

De familie Jelies uit Een huis vol gaat emigreren naar Spanje. Ze hebben hun huis in de verkoop staan én hebben bekend gemaakt dat de grote verhuizing gefilmd zal worden.

Tara StokdijkStijn Ghijsen/KRO-NCRV

Thaila Buddenbruck, bekend uit hetzelfde programma, laat nu op Instagram Stories weten dat zij deze stap zelf nooit zal maken.

Thaila Buddenbruck reageert op emigratie

Thaila besloot vandaag vragen van volgers te beantwoorden op Instagram en kreeg onder andere de vraag “Wat vinden jullie ervan dat de familie Jelies naar Spanje gaat verhuizen?” Daar is ze duidelijk over: “Ik persoonlijk zou die stap niet maken”, laat ze weten.

Ook dochter Aida niet blij

Wel voegt ze eraan toe: “Ik heb veel respect dat ze dit gaan doen. Ik wens ze alle geluk en veel succes toe.” Niet alleen Thaila is niet heel enthousiast over emigreren naar Spanje, ook dochter Aida was niet meteen blij. Ze heeft een relatie en wilde haar verkering niet achterlaten. Uiteindelijk heeft ze dit naast zich neergelegd en gaat ze toch vrolijk mee.

Spaans sfeertje

Vader Johan Jelies liet eerder weten waarom het gezin voor de emigratie gekozen heeft: “Grote drijfveer voor mij is om meer met mijn gezin te zijn. Ik moet elke dag opstaan om naar de bouw te gaan en kom laat weer thuis. Aan Spanje spreekt het sfeertje wat er heerst en de cultuur ons heel erg aan. Wij houden er niet van om ons overal heel erg druk om te maken.”

Huis verkocht

De verhuisplannen zijn alleen nog niet helemaal rond. Wel is inmiddels het huis in Tollebeek verkocht. Het koopcontract is getekend. Daarover liet de familie weten: “We hebben zo’n fijn gevoel bij de mensen die het gaan kopen.” Voor de familie Buddenbruck dus geen verhuisplannen. Zij wonen momenteel in Hückelhoven in Duitsland, dicht bij de Nederlandse grens en het lijkt erop dat ze daar voorlopig niet weggaan.

Basketballer Chatilla van Grinsven was een tijd lang samen met een vrouw. Die relatie is nu voorbij, maar ze laat weten alweer gelukkig te zijn met iemand anders. Entertainmentjournalist Matthijs praat je bij:

Bron: Instagram

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden