Gouden Televizier-Ring Gala 2019 in het AFAS Live, Amsterdam.

Op de foto:   Tim Douwsma Beeld EM-Press/Patrick van Emst
Gouden Televizier-Ring Gala 2019 in het AFAS Live, Amsterdam.Op de foto: Tim DouwsmaBeeld EM-Press/Patrick van Emst

Tim Douwsma ontvangt heftige reactie op opvoedingskwestie en reageert ijzersterk

‘Haat met liefde bestrijden’, moet Tim Douwsma vandaag gedacht hebben, toen hij een naar privébericht ontving. Op Instagram Stories deelde de zanger een zoet filmpje waarop hij vrolijk kletst met zoontje Dez, maar een van zijn volgers had daar iets over te zeggen...

“Waarom leer je het kind niet normaal ABN?”, krijgt Tim toegesnauwd.

Fryslân Boppe

De zanger deelt op zijn tijdlijn een schermafbeelding van het bericht. Inclusief een ijzersterke reactie: “Trots op de Friese taal”, schrijft hij er met een hartje bij. In de video die hij op zijn Stories deelt, horen we Tim en Dez vrolijk in het Fries kletsen over een dichte brug die weer opengaat. Blijkbaar kan de volger in kwestie het niet erg waarderen dat Tim in het Friese dialect tegen zijn zoontje praat.

Zijn bericht krijg inmiddels flink wat bijval van provinciegenoten. En ook Richard Groenendijk en Charly Luske laten van zich horen. “Waar bemoeien ze zich mee? Pfff”, schrijft Richard Groenendijk. “Oh, weer zo'n ABN-fan. Doodmoe van. Bunq is ook prima, of Rabobank desnoods”, grapt Charly Luske. “Grutsk op mien memmetaal!”, schrijft een fan van de zanger. En zo is het maar net! Gelukkig lijkt Tim er zelf behoorlijk om te kunnen lachen:

Bron: Instagram Tim Douwsma

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden