Trouwambtenaar Walter Vermeer Beeld RTL
Trouwambtenaar Walter VermeerBeeld RTL

Uitvaart 'MAFS'-trouwambtenaar Walter Vermeer: "Vanaf half maart verliest iedereen zijn grip op jou”

Afgelopen donderdag werd bekend dat Married At First Sight-trouwambtenaar Walter Vermeer op 49-jarige leeftijd is overleden. Dinsdagochtend werd er een indrukwekkend afscheid voor hem georganiseerd. Zijn vrouw Chantal deelde een link op Facebook, zodat de uitvaart kon worden gevolgd.

De uitvaart werd geleid door mede-trouwambtenaar bij MAFS Mariëlle Jongmans. Verder hielden onder anderen zijn jongere en oudere broer en Chantal een liefdevolle speech. Zo werd hij omschreven als een stralend middelpunt, getypeerd door zijn ‘Walteriaanse humor’.

Eén uitweg

Zijn jongste broer vertelde ook dat Walter op was van de zenuwen en spanning voor de toekomst. Walter besprak zijn gevoelens soms met zijn familie, maar hoewel die gesprekken hem kort weer het juiste pad op stuurden, bleef die donkere wolk boven hem hangen. “Vanaf half maart verliest iedereen zijn grip op jou en zag je nog maar één uitweg om tot rust en stilte te komen.”

Hoogtepunt

Ook collega Mariëlle sprak nog een aantal woorden tijdens de uitvaart: “We waren heel verschillend, maar ook tussen ons was het een goed ‘huwelijk’”, vertelt ze. “Wij werden samen de BABSen van MAFS en daar waren we trots op. Dat we het dit jaar zelfs geschopt hebben tot RTL Boulevard en een optreden hadden in de TV Kantine, was zeker voor Walter een hoogtepunt.”

Walter laat zijn vrouw Chantal, zoon Dorus en dochter Lola achter.

Loop jij rond met zelfmoordgedachten? Neem dan contact op met de hulplijn voor zelfmoordpreventie via het nummer 113 (chatten kan ook) of bel gratis naar 0800-0133.

Bron: LINDA, Viva. Beeld: RTL.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden